Pardus neden kullanılmaz? (GÜNCELLENDİ)

Bizimki direk win 10 du hatta bi ara bi arkadaşım thatanın arkasını açıp i510400 işemci vardı gitti 6.nesil i3 ile değiştirdi sonra müdür gördü babası da geri verid işlemciyi kabul etmediler i9 10900k aldırdı müdür
Ufak at da civcivler de yesin.

10. nesilin uyduğu yere 6. nesil nasıl uyuyor, işlemciyi mi kestiler?
Yok bizdeki soyle akili tajta sorinlu o yüzden ayrı bi kasadan hdmi ile tahtaya görüntü veriyoz ve bilgisyaar sınıfı olduğumuz için elimizde b460 pro vardı 6.nesil takiliyken b460 ile degistirdik ve 10900k öyle tkaıdlı

Sallama , Vestel bunları tablet bilgisayar mantığıyla üretiyor bu yüzden işlemciler lehimli girişinde giriş seviyesi İ5 2400M tarzı işlemciler . Yalan söylemek seni havalı yapmaz... Aksine başına dert açar
10. nesilin uyduğu yere 6. nesil nasıl uyuyor, işlemciyi mi kestiler?
Adam belli ki trol yapıyor boşverin. Pek komik değil ama yapcak bişey yok

Mint hiç kullanmadım.İkiside Debian tabanlı pek fark olacağını sanmıyorum.
Geçen Technopat ta biri bir şey söyledi ve de haklı.
Pardus 4 kernel sürümü kullanıyor.
Mint 5.0 acaba bu sorun olur mu?

Bizimki direk win 10 du hatta bi ara bi arkadaşım thatanın arkasını açıp i510400 işemci vardı gitti 6.nesil i3 ile değiştirdi sonra müdür gördü babası da geri verid işlemciyi kabul etmediler i9 10900k aldırdı müdür
Böyle bir şey imkansız. Zaten o tahtalarda 10400 falan takamazsın laptop işlemcileri var. Ayrıca 6. Nesil ile 10. Nesil arasında dağlar kadar soket farkı var.

Böyle bir şey imkansız. Zaten o tahtalarda 10400 falan takamazsın laptop işlemcileri var. Ayrıca 6. Nesil ile 10. Nesil arasında dağlar kadar soket farkı var.
Başka bir bilgisayardan görüntü sağlıyorlarmışmışta muşmuş.

Pardus neden kullanılmaz?

Çünkü @Toxpox sevmedi. Onun sevmemesi yeter.

Geliştirici ekibin bile Pardus'a umudu kaldığını sanmıyorum. :ROFLMAO:
Pardus yanlış bilmiyorsam epeydir güncelleme dahi almıyor.
Pek stabil değildi diye hatırlıyorum.
Çook az kullandım hatta kullanmadım diyebilirim.

Pardus gibi bir dağıtım daha vardı PisiOS gibi bir şey olsa gerek. Onun hakkında okuduklarım çok daha iyidi.

Pardus kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem. Daha aklıma gelmeyen bir çok sebep var.
Beynim kullanıyor ama hocam sanırım işletim sistemi olarak 😳
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmadım ama ucundan tatmak istiyorum
Bir dal (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,905
Üyeler
189,004
Son üye