Neler Yeni

Parfüm Önerisi (Erkek)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
100-150TL parfüm önerisi istiyorum önemli olan benim için kalıcılığı.Şuan da kullandığım ruguas VAV adlı bir parfüm internette satışı yok veya ben bulamadım burada ki özel bir yerden alıyorum ve çok memnunum.Kalıcılı ve kokusu çok hoş ancak çok uzun süredir kullandığım için artık ben kokusunu alamıyorum etrafımdakiler alabiliyor.Ben kokusunu alamadığım için bir müddet farklı bir parfüm kullanıp tekrar bu parfümün kokusunu almak istiyorum.Bundan önce de Ricardo Veron parfümünü kullanıyordum ancak hiç kalıcı değildi ama kokusu muhteşemdi.
@Evil Belief Diğer okuduğum konular da bilginiz olduğunu gördüm ancak hem daha güncel olsun diye hemde daha farklı öneriler de bulunabiliceğinizi düşündüğüm için konu açıyor ve sizi ekliyorum kusura bakmayın.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
100-150TL parfüm önerisi istiyorum önemli olan benim için kalıcılığı.Şuan da kullandığım ruguas VAV adlı bir parfüm internette satışı yok veya ben bulamadım burada ki özel bir yerden alıyorum ve çok memnunum.Kalıcılı ve kokusu çok hoş ancak çok uzun süredir kullandığım için artık ben kokusunu alamıyorum etrafımdakiler alabiliyor.Ben kokusunu alamadığım için bir müddet farklı bir parfüm kullanıp tekrar bu parfümün kokusunu almak istiyorum.Bundan önce de Ricardo Veron parfümünü kullanıyordum ancak hiç kalıcı değildi ama kokusu muhteşemdi.
@Evil Belief Diğer okuduğum konular da bilginiz olduğunu gördüm ancak hem daha güncel olsun diye hemde daha farklı öneriler de bulunabiliceğinizi düşündüğüm için konu açıyor ve sizi ekliyorum kusura bakmayın.
Est. hocam ne kusuru
Pandemi çıkalı parfüm kullanmadığımız için hiç piyasayı takip etmedim. Şimdi biraz bakayım o fiyatlarda ne varmış.
Açık parfüme karşı mısınız bu arada onu da sorayım?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Est. hocam ne kusuru
Pandemi çıkalı parfüm kullanamadığımız için hiç piyasayı takip etmedim. Şimdi biraz bakayım o fiyatlarda ne varmış.
Açık parfüme karşı mısınız bu arada onu da sorayım?
Kalıcı ve kokusu hoş olduktan sonra hiç bir şeye karşı değilim.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Kaç yaşındasınız? Olgun kokuları mı seversiniz daha genç işi kokuları mı?
18 yaşındayım açıkcası çok önemsemiyorum ama tabii ki genç olursa sanırım daha iyi olur gibi.Fresh kokuları fazla hoş bulmuyorum kalıcılıkta bildiğim kadarıyla fazla değil zaten.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Avon Individual Blue

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Tiaras Black Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Fiyatı

Tiara's Black. İnternette ve kozmetikçilerde satılır. Kokusu Carolina Herrera 212 VIP'ye benzer. Kalıcılık eğer sonradan oynama yapmadılarsa fiyatına göre iyiydi.

Zara 9.0. Edt 100 ml Erkek Parfüm Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Zara 9.0. Dior Homme ile Valentino Uomo karışımı bir kokudur. Hırkama sıktığım koku 10 saatlik otobüs yolculuğu boyunca bana eşlik edip buram buram kokmuştur, reformüle etmedilerse kalıcılığından memnun kalırsınız. Ama çok sıcak havalarda gitmez.

SEOUL 100 ML | ZARA Türkiye / Turkey

Zara Seoul. Paco Rabanne Invictus'un neredeyse birebir aynısıdır (elimde orijinal Invictus var ve kıyasladım). Kalıcılığı orijinaline göre bir tık düşük ama F/P açısından daha avantajlı hale geliyor. Daha bol sıkarsın veya gün içinde tazelersin. Sıcak havalarda da gideri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık parfüm düşünürsen de Tutaste'ye bakabilirsin. Ben birkaç şişe aldım oradan, güzel parfümleri de var iyi olmayan parfümleri de var. Fiyatları diğer açık parfümcülerin çoğundan uygun. Orijinal parfümün yerini asla tutmaz tabii.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kalıcı ve kokusu hoş olduktan sonra hiç bir şeye karşı değilim.
Viktor&Rolf Spicebomb Extreme senin istediklerini tam karşılıyor ama bu parfüm biraz sonbahar/kış kokusudur yaz için kullanacaksan ya çok az sıkacaksın ya başka parfüm kullanacaksın yaz içinde önereceğim.

Prada L'Homme tam bir ofis kokusudur. Mükemmel bir kokuya sahiptir. Kör alışa uygun ama sen yine de denemeden alma tabii. Yaz için birebir.

Christian Dior Dior Homme Intense Mükemmel bir sonbahar/kış kokusudur. Oldukça kalıcıdır. Bir kadının makyaj kokusunu andırır. Kızlar tarafından çok beğenilen bir parfümdür.

Başka öneri istersen yapabilirim. Bu arada bu parfümler çok pahalıdır orijinaline paran yetmezse doldurma parfümcülerden bulabileceğin parfümlerdir. Doldurma parfümü önerisi de istersen Instagramdan satış yapan Alberto Sego adlı sayfadan alabilirsin. Merak etme güvenilir sayfadır ekşi sözlükten yorumlara bakabilirsin. Genellikle orijinal parfüm kullanırım ama denemek amaçlı almıştım en iyi doldurma parfüm diyebilirim.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Zara Seoul. Paco Rabanne Invictus'un neredeyse birebir aynısıdır (elimde orijinal Invictus var ve kıyasladım). Kalıcılığı orijinaline göre bir tık düşük ama F/P açısından daha avantajlı hale geliyor. Daha bol sıkarsın veya gün içinde tazelersin. Sıcak havalarda da gideri var.
Sanırım bunu alıcam.Ortalama kaç saat bir kalıcılığı var yanımda parfüm taşıyamam yani gün içinde tazeleyemem onun için gün boyu gitmesi benim için önemli (bu bütçelerde zor ancak TR şartlarında daha fazla vermek çok lükse giriyor).Kayseri de yaşıyorum ve genelde hava 27-35 arası oluyor sizce sorun çıkartır mı bu parfüm.
Genelde üstüme 5-10 adet arası sıkıyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sanırım bunu alıcam.Ortalama kaç saat bir kalıcılığı var yanımda parfüm taşıyamam yani gün içinde tazeleyemem onun için gün boyu gitmesi benim için önemli (bu bütçelerde zor ancak TR şartlarında daha fazla vermek çok lükse giriyor).Kayseri de yaşıyorum ve genelde hava 27-35 arası oluyor sizce sorun çıkartır mı bu parfüm.
Ben 2 yıl önce kullandığımda orijinali 10 saat kalıyorsa bu 8 saat kalıyordu, orijinaline çok yakındı yani.
Bu Zara'nın sağı solu belli olmuyor, bazen parfümlerinin formüllerinde değişikliğe gidiyorlar. Eğer öyle bir şey yapmadılarsa yine 6-8 saat kalıcı olur.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Viktor&Rolf Spicebomb Extreme senin istediklerini tam karşılıyor ama bu parfüm biraz sonbahar/kış kokusudur yaz için kullanacaksan ya çok az sıkacaksın ya başka parfüm kullanacaksın yaz içinde önereceğim.

Prada L'Homme tam bir ofis kokusudur. Mükemmel bir kokuya sahiptir. Kör alışa uygun ama sen yine de denemeden alma tabii. Yaz için birebir.

Christian Dior Dior Homme Intense Mükemmel bir sonbahar/kış kokusudur. Oldukça kalıcıdır. Bir kadının makyaj kokusunu andırır. Kızlar tarafından çok beğenilen bir parfümdür.

Başka öneri istersen yapabilirim. Bu arada bu parfümler çok pahalıdır orijinaline paran yetmezse doldurma parfümcülerden bulabileceğin parfümlerdir. Doldurma parfümü önerisi de istersen Instagramdan satış yapan Alberto Sego adlı sayfadan alabilirsin. Merak etme güvenilir sayfadır ekşi sözlükten yorumlara bakabilirsin. Genellikle orijinal parfüm kullanırım ama denemek amaçlı almıştım en iyi doldurma parfüm diyebilirim.
Dediğiniz sayfaya bakıcam.Söylediğiniz parfümler beni gerçekten çok aşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2 yıl önce kullandığımda orijinali 10 saat kalıyorsa bu 8 saat kalıyordu, orijinaline çok yakındı yani.
Bu Zara'nın sağı solu belli olmuyor, bazen parfümlerinin formüllerinde değişikliğe gidiyorlar. Eğer öyle bir şey yapmadılarsa yine 6-8 saat kalıcı olur.
Sanırım bunu alıcam inşallah memnun kalırım.Önerileriniz için teşekkür ederim aklınıza gelirse daha farklı yazarsanız sevinirim.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dediğiniz sayfaya bakıcam.Söylediğiniz parfümler beni gerçekten çok aşıyor.
Söylediğim sayfa Kayseri'de hizmet veriyor. Depolardan satış yapıyorlardı galiba sen de Kayseri'de yaşadığını söylemişsin gidip elden alabilirsin hem de daha güvenilir olur.

Top Bottom