Ysuflix
80+ Gold
yesParibu.com dan oluşturdum. Bakiye 0 gözüküyor. Mobil uygulamadan mı yapmak gerekiyordu?
yesParibu.com dan oluşturdum. Bakiye 0 gözüküyor. Mobil uygulamadan mı yapmak gerekiyordu?
Farklı bir hesap açtım farklı telefondan, hesabı doğruladım ancak vermedi hediyeyi. Ne yapmalıyım ?Aynı isim olması lazım. İade olacaktır olmazsa desteğe ulaşın. Hesap sahibi ile banka hesap sahibi aynı olmalı mantiken.
hesabı doğruladım düşmedi 1000 TL napcam
Bi su içip gelin yatar 10-15dk ya acele etmeyin olmadı 1-2 saat yoğunluk var. Ama yatmaması imkansız eğer doğrulanmış hesap yaptıysanızBen kayıt oldum şimdi dogruladim ama gelmedi hesabıma neden olabilir acaba
İp ban atmış olabilir biraz bekle vermezse destekle iletişime geç.Farklı bir hesap açtım farklı telefondan, hesabı doğruladım ancak vermedi hediyeyi. Ne yapmalıyım ?
Bendede öyle sabah herhalde. Borsa işlemleri açılıncadır.işleme alınacak diyo ne kadar sürer ki
Fark etmez sadece doğrulanmamış olacak ve bugün 19 Nisan da doğrulayacakBir arkadaş foto atmıştı hesap 19 undan önce açılıp 19 undan sonra doğrulamak gerek
Ben yaptım oldu. alakası yok.Bir arkadaş foto atmıştı hesap 19 undan önce açılıp 19 undan sonra doğrulamak gerek
konu sahibi de sağolsun 00.00 dan sonra konuyu açmış
Kanka uygulamayı indirip giriş yaptım. Bakiye hala 0 gözüküyor gelen giden yok.Uygulamayı indirip profilden güncelleyin ve doğrulanmış kullanıcı olun
Tamam da kampanya da anında yatıyor dememiş. İlk yapanlar anında aldı biraz bekle sana da yatar acele etmeyin 22 saatiniz var hala. Yoğunluk feci diğer forumda full doluKanka uygulamayı indirip giriş yaptım. Bakiye hala 0 gözüküyor gelen giden yok.