Neler Yeni

Paribu tekrar 500 TL Hediye.

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Samet Yardım

Arkadaşlar linkte bulunan referans numarası ile üye olanlara paribu 500 lira veriyor çekim işlemlerini henüz denemedim. Denedikten sonra güncellerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Hüseyin
Artık hiçbir şekilde çekemiyorsunuz bilginize.

5. Kampanyadan faydalanan kullanıcı, hesabına yansıtılan hediye ile PARİBU platformunda alım ve satım işlemleri yapabilir. Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 365 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır. Şüpheye mahal vermemek adına, her kullanıcı, kimlik doğruladığı andan itibaren 365 gün içinde Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmezse, ilgili hediyeye yönelik kripto para transfer ya da Türk Lirası çekim gerçekleştiremez. Hediye dışındaki kısma yönelik, tüm tasarruf kullanıcıya aittir.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik

5. Kampanyadan faydalanan kullanıcı, hesabına yansıtılan hediye ile PARİBU platformunda alım ve satım işlemleri yapabilir. Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 365 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır. Şüpheye mahal vermemek adına, her kullanıcı, kimlik doğruladığı andan itibaren 365 gün içinde Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmezse, ilgili hediyeye yönelik kripto para transfer ya da Türk Lirası çekim gerçekleştiremez. Hediye dışındaki kısma yönelik, tüm tasarruf kullanıcıya aittir.
ne kadar para yatırmamız gerekiyor

Tahir4241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tahir Altay
Önce 1 ocakta çekiliyordu sonra 180 gün sonra yaptılar şimdi de 365 gün sonra yapmışlar 😂

ErenBey37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Ügüt
Öncekinde alamadım. Yaştan kaybediyorum...

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Bu şekilde platformun güveni sarsılmıyor mu
Evet ama zaten amaç insanlara para kazandırmak değilki, 6 ay sonra şubat-mart ayında alıcağımız 500 liranın da hayrını görmeyecektik. Şimdi isteyen yapsın, seneye aklına bi ara gelirse eğer bi tavuk döner yer artık bedavaya.

MehmetB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Bozkurt

akbank ?

Top Bottom