Paribu tekrar 500 TL Hediye.

smtyrdm

80+
Reaksiyon skoru
250

Arkadaşlar linkte bulunan referans numarası ile üye olanlara paribu 500 lira veriyor çekim işlemlerini henüz denemedim. Denedikten sonra güncellerim.

Artık hiçbir şekilde çekemiyorsunuz bilginize.

5. Kampanyadan faydalanan kullanıcı, hesabına yansıtılan hediye ile PARİBU platformunda alım ve satım işlemleri yapabilir. Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 365 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır. Şüpheye mahal vermemek adına, her kullanıcı, kimlik doğruladığı andan itibaren 365 gün içinde Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmezse, ilgili hediyeye yönelik kripto para transfer ya da Türk Lirası çekim gerçekleştiremez. Hediye dışındaki kısma yönelik, tüm tasarruf kullanıcıya aittir.

5. Kampanyadan faydalanan kullanıcı, hesabına yansıtılan hediye ile PARİBU platformunda alım ve satım işlemleri yapabilir. Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 365 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır. Şüpheye mahal vermemek adına, her kullanıcı, kimlik doğruladığı andan itibaren 365 gün içinde Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmezse, ilgili hediyeye yönelik kripto para transfer ya da Türk Lirası çekim gerçekleştiremez. Hediye dışındaki kısma yönelik, tüm tasarruf kullanıcıya aittir.
ne kadar para yatırmamız gerekiyor

Bu şekilde platformun güveni sarsılmıyor mu
Evet ama zaten amaç insanlara para kazandırmak değilki, 6 ay sonra şubat-mart ayında alıcağımız 500 liranın da hayrını görmeyecektik. Şimdi isteyen yapsın, seneye aklına bi ara gelirse eğer bi tavuk döner yer artık bedavaya.

akbank ?

Geri