[Rehber] Bitay İle 40 TL Kazan

Yapan yapar yapmayan yapmaz tercih meselesi brolar.

Son düzenleme:
Dostlar borsa güvenli, ancak önceden direkt çark veriyordu ve 40₺ üstü de gelebilir diye yapmıştım. 40₺ için uğraşılır mi bilemiyorum ancak borsa güvenlidir.
Dostlar şöyle bir bilgilendirme yapayım, dediğim çark olayı hala devam ediyor. Ancak referans linki kullanmadan dümdüz üye olursanız geliyor, çark bu şekilde zaten en az 100 alırsınız. Ref ile girmeye pek gerek görmedim bu daha karlı
new-banner-wheel.png

1677834966518.png

Sizce değermi bu paraya beyler ?

Uzun sürmüyor max 2-3 dakika.

40 TL'ye kişisel bilgiler ve KVKK değer mi, nette var zaten uğraştığına değmez :)
isim, soyisim, yaş ve hangi şehirde oturduğunu bilenler; sülalenin bilgilerine ulaşabilirler (telno ve tcno dahil)

Dostlar şöyle bir bilgilendirme yapayım, dediğim çark olayı hala devam ediyor. Ancak referans linki kullanmadan dümdüz üye olursanız geliyor, çark bu şekilde zaten en az 100 alırsınız. Ref ile girmeye pek gerek görmedim bu daha karlı
new-banner-wheel.png

Alıntıyı görüntüle
Hocam güncel olarak direkt kaydolmak mı mantıklı?

Hocam güncel olarak direkt kaydolmak mı mantıklı?
Evet direkt kayıt olmak daha mantıklı, çarktan en az 40TL değerinde bitay çıkıyor zaten. ama ref ile girerim dersen atabilirim.

Evet direkt kayıt olmak daha mantıklı, çarktan en az 40TL değerinde bitay çıkıyor zaten. ama ref ile girerim dersen atabilirim.
Referanssız kaydoldum 250 bitay verdi 100'ü hesaba anında aktarıldı kalanlar sonra gelecekmiş hepsi gelince parayı öyle çekeceğim ama al sat kısmından 100 bitayı satamadım nerden yapıyoruz?

Son düzenleme:
Çark açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çark açılmıyor.
Tamamdır açıldı 250 çıktı e devletten adres onayı falan yapıyorsunuz haberiniz olsun.

Referanssız kaydoldum 250 bitay verdi 100'ü hesaba anında aktarıldı kalanlar sonra gelecekmiş hepsi gelince parayı öyle çekeceğim ama al sat kısmından 100 bitayı satamadım nerden yapıyoruz?
uygulamadan baktım ben sanırım bitay bozdurulmuyor henüz.

Son düzenleme:
Çark açılmıyor.

Tamamdır açıldı 250 çıktı e devletten adres onayı falan yapıyorsunuz haberiniz olsun.

uygulamadan baktım ben sanırım bitay bozdurulmuyor henüz.
O zaman takip edip açıldığı gibi bozdurmak lazım yoksa değeri düşer

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,215
Üyeler
184,750
Son üye