Neler Yeni

parmağımı iğneyle deldim ve parmağım yanıyor gibi

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
parmağımı ineyle oynarken yanlamasına deldim ve geçtim çok acımadı hatta hoşuma gitti hissi ancak bi zaman sonra yanma gibi bir his yaşadım hiç hoş deyildi bu normal bir şeymi yoksa hastaneye gitmem gerekir mi,konuyu sağlık kısmına koydum yanlışsa değiştirebiliyormuyuz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam krem sür geç fazla kafana takma

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
parmağımı ineyle oynarken yanlamasına deldim ve geçtim çok acımadı hatta hoşuma gitti hissi ancak bi zaman sonra yanma gibi bir his yaşadım hiç hoş deyildi bu normal bir şeymi yoksa hastaneye gitmem gerekir mi,konuyu sağlık kısmına koydum yanlışsa değiştirebiliyormuyuz.
iğne için hastaneye mi gitceksin geçer bi süre sonra

sahins2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadır taş
ne bu la kadınmısın çıt kırıldım erkek ol biraz

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sahins2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadır taş
knk elimi kafamı yaran kişiyim acının tadını iyi bilirim ama elimde ilk defa hissettiğim bir reaksiyon gösterdi hiç hissetmediğim bir dugu değişik birşeydi hem elimi yakıyordu hem de sılama vardı değişikti
ne biliyim böyle diyince git bi sağlık ocağına iğnede bi sıkıntı olabilir alerjik bi sıvı paslı bi kısım vs

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
iğne paslı değilse sıkntı yok sabunlu suyla yıka kolonyağı dök sonra yarabandıyla kapat

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Deniz
El içi insan vücudunda en çok sinir ucu bulunan yerlerden biridir. Daha fazla acıması normal, pas falan yoksa iğnede, geçer 1 2 güne

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
aklından z*run mu var kanka sacma sapan cinsiyetci söylemlerini kendine sakla
fiziksel olarak yapısı gereği bilimsel olarakta kanıtlanmış bir şekilde kadınlar erkeklerden az da olsa daha zayıf ve dayanıksız olduğu için arkadaş bir benzetme yapmış cinsiyetçilik göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

El içi insan vücudunda en çok sinir ucu bulunan yerlerden biridir. Daha fazla acıması normal, pas falan yoksa iğnede, geçer 1 2 güne
1 2 gün sürmez yarına sapasağlam olur

Top Bottom