PASAPORT ÇIKARMA

kaplanharun

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
19,893
Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum ve yakın bir zamanda yurtdışına çıkacağım için pasaport alacağım.Ama randevular hep dolu randevusuz bir şekilde emniyet müdürlüğüne gidip pasaport başvurusu yapabilirmiyim? Öğrenciyim ve pasaportum 10 yıllık olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up

Son düzenleme:
Nüfus müdürlüğünden çıkartmıştım ben. Emniyet ile alakası yok sanırım artık bu işlerin.

Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum ve yakın bir zamanda yurtdışına çıkacağım için pasaport alacağım.Ama randevular hep dolu randevusuz bir şekilde emniyet müdürlüğüne gidip pasaport başvurusu yapabilirmiyim? Öğrenciyim ve pasaportum 10 yıllık olacak.

Up
Kaç yaşındasın?

Kaç yaşındasın?
Eğer 18 den küçük , 8 den yükseksen , 10 yıllık yapamıyorsun. 18 yaşına kadar yapabilirsin. Çünkü 18 den sonra paralı diye hatırlıyorum. Eğer 15 de giderim 25 e kadar bedava dersen maalesef öyle yapmıyorlar :D.

Nüfus müdürlüğünden çıkartmıştım ben. Emniyet ile alakası yok sanırım artık bu işlerin.
Pardon yanlış yazmışım

Kaç yaşındasın?

Eğer 18 den küçük , 8 den yükseksen , 10 yıllık yapamıyorsun. 18 yaşına kadar yapabilirsin. Çünkü 18 den sonra paralı diye hatırlıyorum. Eğer 15 de giderim 25 e kadar bedava dersen maalesef öyle yapmıyorlar :D.
Şuan 17 yaşındayım 10 yıllık çıkartmam için 1 yıl beklememmi lazım yani

Pardon yanlış yazmışım

Şuan 17 yaşındayım 10 yıllık çıkartmam için 1 yıl beklememmi lazım yani
Kanka sana şöyle söyleyeyim. 1 yıllık çıkartabilirsin. Şu anda. 18 den sonra parayla çıkartabiliyorsun diye hatırlıyorum.

Kanka sana şöyle söyleyeyim. 1 yıllık çıkartabilirsin. Şu anda. 18 den sonra parayla çıkartabiliyorsun diye hatırlıyorum.
Ben de zamanında akıllılık yapayım dedim. 16 yaşımda gittim. 10 yıllık dedim maalesef 2 yıllık verebiliriz dediler.

Kanka mesela ben 1 yıllık çıkartınca ücret ödemeyeceğim 1 yıl sonra 10 yıllık çıkartıncamı para vereceğim? 1 yıl içinde büyük ihtimalle yurtdışına çıkarım çünlü

Up
1. Si öğrenci pasaportu 10 yıllık verilmiyor 2.si randevu alıp gitmen gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,730
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri