PASAPORT İŞLERİNDEN ANLAYAN BİRİSİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

_arthur_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Benim velilerimden birisi iett şoförü ibbde, yani bildiğim kadarıyla kamu çalışanı sayılıyor. Yeşil pasaport kamu çalışanlarının ailesine verildiği söyleniyor peki bunun bi şartları var mı? Meslekte 10 yıl geçirmiş olma vs. birisi böyle bişey dedi ama kesin bilmiyor o da yardımcı olursanız seviniirm

Benim velilerimden birisi iett şoförü ibbde, yani bildiğim kadarıyla kamu çalışanı sayılıyor. Yeşil pasaport kamu çalışanlarının ailesine verildiği söyleniyor peki bunun bi şartları var mı? Meslekte 10 yıl geçirmiş olma vs. birisi böyle bişey dedi ama kesin bilmiyor o da yardımcı olursanız seviniirm
işci memur olarak geçiyor onlarada yeşil pasaport ya verilmior yada baya bi çalışma senesi istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KategoriYeşil Pasaport Alabilir mi?Neden
Belediye işçileri (örneğin İETT şoförleri)❌ Hayır657’ye tabi değiller
Sözleşmeli personel (4B)❌ HayırKadrolu değiller
Taşeron işçiler❌ HayırDevletle doğrudan ilişkili değiller
Normal işçiler (4A SGK)❌ HayırMemur değiller

işci memur olarak geçiyor onlarada yeşil pasaport ya verilmior yada baya bi çalışma senesi istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KategoriYeşil Pasaport Alabilir mi?Neden
Belediye işçileri (örneğin İETT şoförleri)❌ Hayır657’ye tabi değiller
Sözleşmeli personel (4B)❌ HayırKadrolu değiller
Taşeron işçiler❌ HayırDevletle doğrudan ilişkili değiller
Normal işçiler (4A SGK)❌ HayırMemur değiller
Teşekkür ederim <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,867