konu başlıkta arkadaşın pc çöp olduğu için soruyorum ve arkadaşla zaman geçirmek istiyorum
left 4 dead 1
left 4 dead 2
magicka 1 ve 2 (bu oyunu yeni buldum akrabalarımla oynuyorum ve fena değil ama hikayeyi anlamak için iyi bir ingilizce lazım ve o da bende yok ama yine de takılmak için girebilirsiniz indirimlerde de 4 tl falandı)
trine 1,2 ve 4 (hocam bu seri de 4 oyun var trine 1,2,3,4 ve ben akrabalarımla hepsini oynadım ve bence en iyisi 2 ve 4 onları oynamanızı tavsiye ederim ha tabi 1 de fena değil oynanır yani biz oynadık ama trine 1 de türkçe dil desteği yok ama 2,3 ve 4 de var ancak trine 3 gerçekten berbat ondan bence trine 1,2 ve 4 e bakmanızı tavsiye ederim)
Human fall flat (açarsa eğlenceli ve komik bir oyun)
the forest (benim akrabamın çöp pcsi zar zor 720p 30 fps açtı ve akrabam oynadı ama sizin pcyi bilmem ama açarsa zevkli oyun ama oyun da internetten yardım almadan hikaye anlamında ilerlemeniz çok zor onu söyleyeyim)
Portal 2 (eğer 2 kişiyseniz ve pc açarsa iyi sarar)
Broforce (bu oyunu satın aldık ama daha oynamadık ama güzel gözüküyor bence şans verilebilir) (broforce'un sanırsam bedava olan oyunu da varmış hocam oyun pahalandıgı için isterseniz ona da bakabilirsiniz)
Türkçeyi katlettiğim için özür dilerim