Neler Yeni

Patlayicilik antrenmanı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat sedef
Merhaba eskiden spor yapıyordum işe başlayinca saldım kendimi iyice iki senedir.son birkac haftadır yeniden başladim spora ağırlık setim var hem fiziğimi iyileştirmem lazım hem güçlü kuvvetli olmak istiyorum kavga sırasında hemen yıkılmayacam bir yandanda patlayıcı gücüm olcak hem normal ağırlık antrenmanı hemde patlayicilik antrenmanı aynı anda yürürmü

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
kavga sırasında yıkılmayacağım ne demek.Bunun için karma dövüş sporları yapmanız gerekiyor.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Attila Alpaslan
Kavga sırasında yıkılmamak istiyorsanız tavsiyem dövüş sporuna gitmeniz. Onun yanında patlayıcı güç için zıplamalı şınav falan önerilir genelde, yumrukların gelişsin diye. Tabii teknik bildikten sonra pek ihtiyacın yok, sokakta hiç gücün olmasa bile teknikle alırsın sakin kaldıktan sonra.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Erdoğan Aktaş
Merhaba eskiden spor yapıyordum işe başlayinca saldım kendimi iyice iki senedir.son birkac haftadır yeniden başladim spora ağırlık setim var hem fiziğimi iyileştirmem lazım hem güçlü kuvvetli olmak istiyorum kavga sırasında hemen yıkılmayacam bir yandanda patlayıcı gücüm olcak hem normal ağırlık antrenmanı hemde patlayicilik antrenmanı aynı anda yürürmü
dövüşmeyi ağrılık sporuyla öğrenemezsin gelir kolu 35 cm biri tek yumruk da indirir ağırlık idmanının yanına en azından yumruk atmayı öğreneceğin bir spora git

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,923
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom