BurakBrllr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
500 daha eklerim trident z royale 4400mhz 4x16gb alırım cnm200 daha eklerim 48gb patriot alırım ben
Şuan Patriot Viper 3000 MHZ CL16 2x8 ram kullanıyorum hocam. Pek değecek bir değişim olmaz sanırım.Alınır hocam ama 200 lira indirimde diye illa alın demiyorum ihtiyacınız varsa alın şuan 16gb raminiz varsa yeterli bence
alınmaz bence cl20 çok fazlaCL değeri yüksek olsa bile bir şekilde azaltılabileceğini düşünüyorum ki 16 GB kapasite için effsane bir fiyat.
emin misin bende hala gözüküyorramlar bitti aldılar hepsini
Hayır hocam çok rahat düşürülüralınmaz bence cl20 çok fazla
Çoğu Ramin Kalın Değil ki, Thaiphoon İle Çiplerine BakNeden ucuz olduğunu belli oldu. Şu soğutmaya bakın.
XPG Gammix, Corsair Vengeance, GSkill RipjawsV bu ramler genelde uygun fiyatlı olan ramler ve hepsini de elime alıp incelediğim oldu. Genel olarak uygun fiyatlı olmalarına rağmen gerçekten kaliteliler. Ama Patriot Viper modelini elime aldığımda direkt kalite farkını anladım. Plastik gibiydi. Patriot elime oyuncak gibi geldi diğerlerine göre. İçindeki ram olarak karşılaştırmıyorum ama soğutucu olarak bence gerçekten çok fark var. Demek istediğim şu hem soğutucu plastik gibi bir de CL20, tek güzel kısmı 3600Mhz. 500TL'ye satılması bence aman aman bir indirim değilmiş zaten. Bu fiyata bu kalite var.Çoğu Ramin Kalın Değil ki, Thaiphoon İle Çiplerine Bak