Patriot VP4300 lite Hız Sorunu

Fraiche

80+
Reaksiyon skoru
19
Öncelikle herkese iyi günler. Sistemime bahsettiğim SSD yi aldım. Kurulumları yapıp bi test yapayım dedim ama belirttikleri okuma ve yazma hızlarını alamıyorum.
Sormak istediği test yaparken bir hata mı yapıyorum yoksa gerçekten verdiği hızlar böylemidir. Ramlerim 3200 mhz de çalışıyor ve windows update güncellemesi yok. Bios dan falan yapmam gereken başka bir şey varmıdır. Teşekkürler.

Ürün Linki :
Test Sonucu :

1760018079599.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Anakartiniz pcie 3.0 gibi geldi hocam. bu degerler ortusuyor pcie 3.0 max hizi ile. anakart marka modelini paylasabilir misiniz

b450m olması lazım pcie 3.0 o bu hız maks onda

Öncelikle herkese iyi günler. Sistemime bahsettiğim SSD yi aldım. Kurulumları yapıp bi test yapayım dedim ama belirttikleri okuma ve yazma hızlarını alamıyorum.
Sormak istediği test yaparken bir hata mı yapıyorum yoksa gerçekten verdiği hızlar böylemidir. Ramlerim 3200 mhz de çalışıyor ve windows update güncellemesi yok. Bios dan falan yapmam gereken başka bir şey varmıdır. Teşekkürler.

Ürün Linki :
Test Sonucu :

Alıntıyı görüntüle
anakart marka model nedir ? hangi slota takılı ?

Özür diliyorum yazmayı unutmuşum dediğiniz gibi B450 M K II dostlar. Herhalde normal o zaman

Özür diliyorum yazmayı unutmuşum dediğiniz gibi B450 M K II dostlar. Herhalde normal o zaman
evet hocam, ileride pcie 4.0 veya uzeri anakart degisikligi yaparsaniz bu ssdnin tam hizini alabilirsiniz. oyun amacli kullaniyorsaniz pcyi bence bir kaybiniz yok. suanda aldiginiz hiz oldukca yeterli ve guzel

evet hocam, ileride pcie 4.0 veya uzeri anakart degisikligi yaparsaniz bu ssdnin tam hizini alabilirsiniz. oyun amacli kullaniyorsaniz pcyi bence bir kaybiniz yok. suanda aldiginiz hiz oldukca yeterli ve guzel
Çok teşekkürler hocam. Aynen vakit olursa girip 1 2 saat oyun oynuyorum o kadar. Ben sadece ürünün bu hıza ulaşıp ulaşmadığını merak ettim. Sonuçta para verip alıyoruz. Hepinize teşekkürler tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri