- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,460
Bekleme vakti.
Nedir son durum
Aynı.Nedir son durum
Kuponu bulamadım ben nedir acaba?
Bu nasıl bir haksızlık xDBugün aradılar ve sadece bu ürün için 3000 TL'lik kupon tanımladılar. Ürün şu anda 7649 TL, 3000 TL düşünce 3649 TL olarak satın alabiliyorum.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Aslında ben de bu şekilde bir alt limitsiz 200-300 TL kupon bekliyordum. Hatta müşteri hizmetleri sadece bu üründe kullanabileceğim 3000 TL'lik kupon tanımlayacağını söylediğinde seninki gibi bir kupon istedim. O şekilde yapamam maalesef dedi.Bu nasıl bir haksızlık xD
Hocam şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm, cihazı tekrar satın almam için 1-3 gün içerisinde sizinki gibi bir kupon tanımlayacaklarını söyledilerAslında ben de bu şekilde bir alt limitsiz 200-300 TL kupon bekliyordum. Hatta müşteri hizmetleri sadece bu üründe kullanabileceğim 3000 TL'lik kupon tanımlayacağını söylediğinde seninki gibi bir kupon istedim. O şekilde yapamam maalesef dedi.![]()
Kuponun süresi 14 gün. Ara sıra girip fiyatını kontrol ederim. Şöyle bir 6000 TL'ye düşerse 3000 TL'ye alırım, onun dışında dediğin gibi mantıklı değil. DRAM yok.Hocam şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm, cihazı tekrar satın almam için 1-3 gün içerisinde sizinki gibi bir kupon tanımlayacaklarını söylediler
Yalnız normal fiyatına düşüyor, almayacağım sanırım, 100 TL'lik kupon kullanmak daha mantıklı.
çek çek satarsın sıfır parasına.Bugün aradılar ve sadece bu ürün için 3000 TL'lik kupon tanımladılar. Ürün şu anda 7649 TL, 3000 TL düşünce 3649 TL olarak satın alabiliyorum.
Edit: Yanlış hesaplamışım 4650 TL'ye düşüyormuş.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle