❌İndirim Bitti! Patriot Viper VP4300 Lite 2TB NVMe M.2 SSD 3.699 TL

çek çek satarsın sıfır parasına.
Akakçe fiyat geçmişine göre ederi aslında 5300 TL. 4650 TL pek al-sat fiyatı değil o yüzden. Hepsiburada'daki fiyatı 7649 TL'den 6000 TL civarlarına düşerse alırım.
1759760871867.webp

Samsung telefon iptal edildiğinde 500 TL verdiler. Güzel miktar😅

Bana ilk fiyatına almam için kupon verdiler 3699 e aldım önce normal kupon istedim zaten sistem tanımlıyor fiyat farkı mı istiyorsunuz dedi anlaşamadık müşteri hizmetleriyle. Kupon yok kupon olsun yeter işte dedim fiyat farkını verdiler. Size neden farklı olmuş anlayamadım

Bugün aradılar ve sadece bu ürün için 3000 TL'lik kupon tanımladılar. Ürün şu anda 7649 TL, 3000 TL düşünce 3649 TL olarak satın alabiliyorum.
Edit: Yanlış hesaplamışım 4650 TL'ye düşüyormuş. :peeposad:
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullan hocam benzeri i9 12900K işlemci de başıma gelmişti Hepsiburada bu tarz durumlarda mağdur etmiyor bol bol kupon tanımlıyor. Tabii sağlam bir müşteri temsilcisine denk gelirseniz bu tutarları tanımlıyor. Bazıları 100 200TL tanımlayıp geçiyor.

Bu arada başka ürünlerde de kullanabilirsin. Alt limitsiz kupon o her üründe geçerli. Para ödemeden 0TL de alabilirsin.

Güle güle kullan hocam benzeri i9 12900K işlemci de başıma gelmişti Hepsiburada bu tarz durumlarda mağdur etmiyor bol bol kupon tanımlıyor. Tabii sağlam bir müşteri temsilcisine denk gelirseniz bu tutarları tanımlıyor. Bazıları 100 200TL tanımlayıp geçiyor.

Bu arada başka ürünlerde de kullanabilirsin. Alt limitsiz kupon o her üründe geçerli. Para ödemeden 0TL de alabilirsin.
Hayır sadece bu üründe geçerli.

Hayır sadece bu üründe geçerli.
İyi bak hocam aynı miktarda kuponu birkaç ay önce i9 12900K incehesap fiyat hatalandırmasından dolayı bana da tanımlamışlardı. Gidip ram falan aldım ben o kuponu kullanarak.

İyi bak hocam aynı miktarda kuponu birkaç ay önce i9 12900K incehesap fiyat hatalandırmasından dolayı bana da tanımlamışlardı. Gidip ram falan aldım ben o kuponu kullanarak.
Seninki farklı bir kupondur. Bunda olmuyor kesinlikle.

Hocam ürün koduna göre tanımlıyorkar öyle yazıyor ama sadece bu üründe geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri