Neler Yeni

Patron Çildirdi Epic Games Death Stranding Beleşşşş 🔥 🔥 🔥

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Ekstradan hikaye, itemler, görev vs. katarak oyun süresini uzatıyor. DLC'de tam olarak ne var bilemiyorum.
Hocam ben hesabıma normal olanı aldım directors cutı nasıl alacağım? Dlc gibi mi ayrı olarak mı?

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
1671993828395.png

iyi ki hemen almışım

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hocam ben hesabıma normal olanı aldım directors cutı nasıl alacağım? Dlc gibi mi ayrı olarak mı?
İlk başta DLC'li halini bedava vermişti ama şuan ücretli görünüyor.

SadeceSeyf

80+ Gold

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Knk paranız yok diye adamlar AC: serisi falan mı versin?
Rakibini elemek için böyle şeyler yapıp oyuncuları kendi tarafına çekmeli steam da kullanıyorum paramda var steama daha fazla para verdim ama çok nadir giriyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Kütüphane o kadar çok oyun var ki. Oturup oynamaya başlasam. 1 sene de anca biter heralde.
Steamde de ekstra aldıklarım var :)
Epic gamesin verdiği oyunlara yeni başladım. A Plague Tale Innocence ile açılışı yaptım. Kütüphanedeki bütün oyunları bitirecem kafaya koydum :D
Bence Epic`in verdiği en iyi oyun odur.
Epic`te Rage 2 kadar oynadığım uzun oyun olmadı daha.

Araba kullanınca arabanın özelliği var uçak kibi. Koltuk fırlıyo. Havada olunca Yumruğunu yere vuruyon düşmanları perte çıkarıyo felan. Efsane dövüş seçenekleri var. :D

Araba kullanınca arabanın özelliği var uçak kibi. Koltuk fırlıyo. Havada olunca Yumruğunu yere vuruyon düşmanları perte çıkarıyo felan. Efsane dövüş seçenekleri var. :D
Tom raiderları almışsındır umarım. Adamlar 3 oyun vermişti. Onlarda güzel bir sonrakin de onlara başlayacam.
Önce hikayeli oyunları bitirmem lazım :)

SadeceSeyf

80+ Gold
rekabet arasında oyuncular faydalan malı
Ücretsiz oyunda rekalet diye bir şey yok maalesef hocam. Epic ücretsiz oyunlar vererek oyuncu toplamaya çalışıyor.Maalesef UE ve mağazası olduğu için platform uygulaması ağır kalıyor.Ve bir çok yenilik epic de eksik maalesef.Yeni yeni getirselerde steama bakınca uygulama bazında zaten rekabet olamaz. Ama artık daha da duyulmaya başladı.Ben inanıyorum ki uygulama düzenlemeleri ve UE 5 oyunları çıktıktan sonra bu platform daha fazla tutulabilir.Ama şuanlık rekabet yok

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,652
İsim
Fatih

Ben de çok oynamak istiyorum onu ya. Bir hesabıma almıştım diye hatırlıyorum ama bulamıyorum........ :(

VisnaSuyu

80+
Yok aga normal sürüme çevirdiler kaldı öyle gg

resim_2022-12-25_215018879.png

Top Bottom