Neler Yeni

Patronunun Kızına Yürüyen Akılsız

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
  • Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Ben en iyisi ara sıra güncelleyim bu konuyu madem merak edenler de var bir gelişme olursa paylaşırım burada :)

Tre-x

80+ Silver

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Bence kardeşini umutlandırmalisin ailenin pek sorun yaratacağını düşünmüyorum
Kendisine söylediğim şey şu oldu;
Kendin ol kıza hoş görünmek için olduğun kişiden uzaklaşma, nasibinde varsa her şey gerçekleşebilir, kızla iyi arkadaş olmaya çalış kanka olma ama arkadaş ol ortak yönlerini keşfet ve buralardan iletişim kur.

Mesela bu dün hastaydı işe gitmedi ondan bir gün öncede 4 kişi bi kafeye gitmişler okey falan oynamışlar, hasta olduğu günde kız mesaj atmış geçmiş olsun nasılsın falan diye, yarın gelecek misin diye sormuş, ama bunu bi gör nasıl mutlu oldu kız bunu merak edip yazdı diye. Dedim olum sen vurulmuşsun yazık sana, git duygularının peşinden her şey olacağına varır ama acele etme sakın, zaman ilaçtır...

Tre-x

80+ Silver
Kendisine söylediğim şey şu oldu;
Kendin ol kıza hoş görünmek için olduğun kişiden uzaklaşma, nasibinde varsa her şey gerçekleşebilir, kızla iyi arkadaş olmaya çalış kanka olma ama arkadaş ol ortak yönlerini keşfet ve buralardan iletişim kur.

Mesela bu dün hastaydı işe gitmedi ondan bir gün öncede 4 kişi bi kafeye gitmişler okey falan oynamışlar, hasta olduğu günde kız mesaj atmış geçmiş olsun nasılsın falan diye, yarın gelecek misin diye sormuş, ama bunu bi gör nasıl mutlu oldu kız bunu merak edip yazdı diye. Dedim olum sen vurulmuşsun yazık sana, git duygularının peşinden her şey olacağına varır ama acele etme sakın, zaman ilaçtır...
Kesinlikle acele edilmemeli yaşı benden büyük ama duygularını hemen ilk fırsatta söylemesin

Top Bottom