Neler Yeni

Çözüldü✓ Paycell Kampanya Hk.

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Batuhan
Turkcell kullanıcısıyım yakın zamanda steamda seçkin almak için cashback veren platformlara bakıyordum ve paycellde 100tl nakit iade verdiğini gördüm paycell sanal karttan 600 lira harcama yaptım ve ödeme sonucunda cashback hesaba aktarılmadı paycell kullananlardan adımların nasıl gerçekleştiğini açıklayacak kişiler var mıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp Yücel
Turkcell kullanıcısıyım yakın zamanda steamda seçkin almak için cashback veren platformlara bakıyordum ve paycellde 100tl nakit iade verdiğini gördüm paycell sanal karttan 600 lira harcama yaptım ve ödeme sonucunda cashback hesaba aktarılmadı paycell kullananlardan adımların nasıl gerçekleştiğini açıklayacak kişiler var mıdır.
Hangi kampanyadan bahsediyorsunuz ek olarak,

"[email protected]" Bu adrese mail atın Mail başlığına telefon numaranızı yazın, içeriği ise şu şekilde doldurun.

"Merhaba, düzenlemiş olduğunuz (-----) ayının (-----) kampanyasını dikkate alarak işlem gerçekleştirdim ancak kampanya koşullarında, (---) Mart 2025 tarihine kadar yüklemelerin yapılacağını belirtmiştiniz. İşlem tarihleri dikkate alınarak herhangi bir yüklemenin gerçekleştirilmediği tespit edilmiştir. Konuyla ilgili inceleme sağlanıp, manuel yüklemelerin tarafıma yapılmasını rica ederim. Gerekli ekran görüntülerini bu maile ekledim incelemenizi rica ederim.

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsettiğim kampanya bu : https://paycell.com.tr/kampanyalar/steamde-200-TL'ye-varan-nakit-iade kampanyaya katılım sağladım ek olarak ileti için teşekkür ederim deneyeceğim

Top Bottom