🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
teşekkürler
açık dünya oyunları için değer.GoW 152 TL'ye geliyor değer mi bu oyun için?
GoW için soruyorum. Oyun hakkında tek bilgim ismi.açık dünya oyunları için değer.
Bunun için fiziksel bir Paycell karta sahip olmak gerekiyor mu? Gerekmiyor ise benim paycell hesabım var oradan sanal kart oluşturdum ona para atıp alsam olur mu yine de?Epic'te Güzel İndirimler Var:
Üstüne ben de indirim buldum sizler için.
200TL ÜSTÜ 130TL İNDİRİM
Epic Games'in Çin Yılına Özel Kupon Veriyor
200TL üstü siparişte 130TL indirim sunuyor.
Ayrıca birsürü indirimli oyunlar da var.
Alıntıyı görüntüle
PAYCELL KAMPANYASI
Yetmez diyorsanız da daha uyguna almak isterseniz kampanya bıraktım aşağıya
Kampanya Link: https://paycell.com.tr/?page_id=18063
100TL ÜSTÜ 20TL
200TL ÜSTÜ 50TL
İndirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ayn oluyorsa bende öyle yapıcam bir de mesela oyun 220 tl kodla 130 tl düşüyor ödemem gereken 90 tl bu yüzden 20 tl olayı olmayacak mıBunun için fiziksel bir Paycell karta sahip olmak gerekiyor mu? Gerekmiyor ise benim paycell hesabım var oradan sanal kart oluşturdum ona para atıp alsam olur mu yine de?
Onu sormayı unutmuşum. Takipteyim konuyu.Ayn oluyorsa bende öyle yapıcam bir de mesela oyun 220 TL kodla 130 TL düşüyor ödemem gereken 90 TL bu yüzden 20 TL olayı olmayacak mı
Ödiyeceğin para 200 tlyse 50 tl diye düşünüyorum. Mesela 200 tl üzeri 130 tl indirim diyor ya burda senin ödiyeceğin para 70 tl oldugu için 50 tl inmez diye düşünüyorum.paycelldeki kampanya için 200 TL ve üzeri diyor bu fiyatı indirim fiyatınsdan mı hesaplıyor normal fiyattan mı hiç paycelden alan oldu mu?