Paycell'den Paramı Çekemiyorum Yardım !

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
Sağda solda önerildi diye indirip içine para yükledim Spotify, YT cashbackleri için vs. Parayı harcicam ıcındekı kımlıgını onayla dıyo. Onaylaya tıklayınca telefonunda NFC yok onaylayamazsın diyor. :D Hepsiburada'dan alışveriş yapıcam ama siteye güvensiz diyor ve yaptırtmıyor. Parayı çekmeye çalışsam kimliğini onaylamadın diyor. :D Telefonumda NFC olmadığı için içine yüklediğim paraya el mi koydu şimdi bu uygulama?

paraya el koymaz merak etme, doğrulama yapılmadığı sürece cüzdan kısıtlı kalıyor sadece. nfc olmayan telefonlarda turkcell bayisinden kimlikle doğrulatabiliyorsun diye biliyorum, burada da daha önce o konu açılmıştı. bence en hızlısı bayiye uğrayıp bir sormak

Sağda solda önerildi diye indirip içine para yükledim Spotify, YT cashbackleri için vs. Parayı harcicam ıcındekı kımlıgını onayla dıyo. Onaylaya tıklayınca telefonunda NFC yok onaylayamazsın diyor. :D Hepsiburada'dan alışveriş yapıcam ama siteye güvensiz diyor ve yaptırtmıyor. Parayı çekmeye çalışsam kimliğini onaylamadın diyor. :D Telefonumda NFC olmadığı için içine yüklediğim paraya el mi koydu şimdi bu uygulama?
Müşteri hizmetlerini ara, bende öneri üzerine kullanmaya başladım içine para atar atmaz 20₺ inaktif kart ücreti kesti paramı geri çektim hesabı da kapattım tavsiye etmiyorum.

Mümkünse türkedusmancell'e ait sakız bile alıp kullanmayın. Bu operatöre ve verdiği hizmetlere (kaziklara) verdiğim bütün para kuruşuna kadar haram zehir zıkkım olsun. Birde bağımlıyım şuan bunlara hala bunlari kullanıyorum faturamı iyice sisiriyorum iyice haram ediyorum ödediğim parayı.

Şu adamların parasını birkaç hafta geciktirirsen hemen icraya veriyorlar, avukatlarında ki acımasızlık sanırım yeryüzünde eşine denk gelmediğim türden. Hazır bakiye kullanmaman dileğiyle :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,049
Üyeler
200,283
Son üye
yusufffhr

Geri