B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 28 Haziran 2020 #1 Sistem gereksinimlerinde 66GB boş alan yazıyor. Ama indirirken kaç GB indiriyoruz ona göre alıcam?
MrJosef 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,577 Dahası Reaksiyon skoru 694 Konum Kafam Nereyi Eserse İsim Yusuf Kağan İnan İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri 28 Haziran 2020 #2 borauysalcan yazmış: Sistem gereksinimlerinde 66GB boş alan yazıyor. Ama indirirken kaç GB indiriyoruz ona göre alıcam? Devamı için tıklayın... 45 GB yazıyor?
borauysalcan yazmış: Sistem gereksinimlerinde 66GB boş alan yazıyor. Ama indirirken kaç GB indiriyoruz ona göre alıcam? Devamı için tıklayın... 45 GB yazıyor?
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 28 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Joseph37 yazmış: 45 GB yazıyor? Devamı için tıklayın... Steam'de 66GB yazıyor. Ama o kapladığı alan. Bana ne kadar indiriliyor o lazım.
Joseph37 yazmış: 45 GB yazıyor? Devamı için tıklayın... Steam'de 66GB yazıyor. Ama o kapladığı alan. Bana ne kadar indiriliyor o lazım.
W watch21 80+ Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 91 28 Haziran 2020 #4 borauysalcan yazmış: Steam'de 66GB yazıyor. Ama o kapladığı alan. Bana ne kadar indiriliyor o lazım. Devamı için tıklayın... hocam payday oynamayı düşünüyorumda tek kişilikte oynanırmı ? zevkli olurmu
borauysalcan yazmış: Steam'de 66GB yazıyor. Ama o kapladığı alan. Bana ne kadar indiriliyor o lazım. Devamı için tıklayın... hocam payday oynamayı düşünüyorumda tek kişilikte oynanırmı ? zevkli olurmu
Tarık Baskan 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 714 Dahası Reaksiyon skoru 304 İsim Rechete 28 Haziran 2020 #5 watch21 yazmış: hocam payday oynamayı düşünüyorumda tek kişilikte oynanırmı ? zevkli olurmu Devamı için tıklayın... Tabii tek kişi de oynayabilirsin ama arkadaşlarınla oynarsan daha zevkli.
watch21 yazmış: hocam payday oynamayı düşünüyorumda tek kişilikte oynanırmı ? zevkli olurmu Devamı için tıklayın... Tabii tek kişi de oynayabilirsin ama arkadaşlarınla oynarsan daha zevkli.
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 28 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 watch21 yazmış: hocam payday oynamayı düşünüyorumda tek kişilikte oynanırmı ? zevkli olurmu Devamı için tıklayın... Tarık Baskan yazmış: Tabii tek kişi de oynayabilirsin ama arkadaşlarınla oynarsan daha zevkli. Devamı için tıklayın... Hiç bilen yok mu kaç GB indiriyoruz şu oyun için???
watch21 yazmış: hocam payday oynamayı düşünüyorumda tek kişilikte oynanırmı ? zevkli olurmu Devamı için tıklayın... Tarık Baskan yazmış: Tabii tek kişi de oynayabilirsin ama arkadaşlarınla oynarsan daha zevkli. Devamı için tıklayın... Hiç bilen yok mu kaç GB indiriyoruz şu oyun için???
Tarık Baskan 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 714 Dahası Reaksiyon skoru 304 İsim Rechete 28 Haziran 2020 #7 borauysalcan yazmış: Hiç bilen yok mu kaç GB indiriyoruz şu oyun için??? Devamı için tıklayın... Dostum bilsem cevap verirdim değil mi?
borauysalcan yazmış: Hiç bilen yok mu kaç GB indiriyoruz şu oyun için??? Devamı için tıklayın... Dostum bilsem cevap verirdim değil mi?
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 28 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 Tarık Baskan yazmış: Dostum bilsem cevap verirdim değil mi? Devamı için tıklayın... Kendim bakıcam o zaman olmadı iade ederim
Tarık Baskan yazmış: Dostum bilsem cevap verirdim değil mi? Devamı için tıklayın... Kendim bakıcam o zaman olmadı iade ederim