Neler Yeni

Pazar günlerinden nefret etmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar pazar gününden nefret ediyorum o gün bunalımda oluyorum neden olabilir?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Günlük yaşantın nedir?
Kaç yaşındasın?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yeni bişey öğrenmiyorum hep yerimde sayıyorum :(
Bundan dolayı bunalıma giriyorsun.
Pazar günleri haftanın son günü. Son güne şöyle bir bakıyorsun ve hiçbir yeni kazanım elde etmemişsin. Üstelik bu durumu kendine sorun ediyorsun. Bu iyi bir şey. Cümlende üzülen emoji kullanman bu duruma cidden üzüldüğünü belirtiyor.
Bu yüzden bunalıma giriyorsun zannımca. Bunalımda tam olarak neler yaşadığını tam olarak bilmiyorum ama hayata karşı isteksizlik olduğunu varsayıyor bundan dolayı da hiçbir şey yapmamazlık oluyor. Bu suretle yine bir kazanım elde edememe. Kısır döngü.

Doğru muyum yoksa eksik veya yanlış bir yerim var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Bundan dolayı bunalıma giriyorsun.
Pazar günleri haftanın son günü. Son güne şöyle bir bakıyorsun ve hiçbir yeni kazanım elde etmemişsin. Üstelik bu durumu kendine sorun ediyorsun. Bu iyi bir şey. Cümlende üzülen emoji kullanman bu duruma cidden üzüldüğünü belirtiyor.
Bu yüzden bunalıma giriyorsun zannımca. Bunalımda tam olarak neler yaşadığını tam olarak bilmiyorum ama hayata karşı isteksizlik olduğunu varsayıyor bundan dolayı da hiçbir şey yapmamazlık oluyor. Bu suretle yine bir kazanım elde edememe. Kısır döngü.

Doğru muyum yoksa eksik veya yanlış bir yerim var mı?
vallaha olabilir bilmiyorum.

Top Bottom