🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

Bunu çok dillendirdikleri için daha çok şüphe duymaya başladım
Bir de takviye takviye diye bağıranların bi süre sonra kazık fiyattan kendi markalarını satmaları ekstra güven sarsıyor
Bkz: Ümit Aktaş
Ben şu an creatine ve glisine kullanıyorum beslenmem kötü diye aldım param olsa yanına birde omega 3 alırım kalp sağlığı için gerisi gereksiz

Benim de şansıma 150 lira alt limitsiz vermiş. 9 liraya 100x100 peluş battaniye aldık.

Besinin çeşitli güzelse gerek yok ben beslenmem zayıf diye aldım kalite olarak iyi firma parasının karşılığını
ben daha çok gün içinde enerji dolu hissetmek için almayı düşünüyordum bazen üşengeçlik çok oluyor

Kişiye Özel değil şansla alakalı bana da verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki mesajları görmeden mı yorum yapıyorsun farklı kişiler almış yani özel değil
Diğer hesaplad
ben daha çok gün içinde enerji dolu hissetmek için almayı düşünüyordum bazen üşengeçlik çok oluyor
D vitamini muhtemelen eksiktir %80 de eksik oluyor gece yatmadan 1-2 saat önce d vitamini ve magnezyum koplex biraz fayda sağlayacaktır eksiklik varsa b12 b türevleri de gerekebilir genelde gün içi enerjik olmamanın en büyük nedeni kalitesiz uyku

Kişiye Özel değil şansla alakalı bana da verdi

Konudaki mesajları görmeden mı yorum yapıyorsun farklı kişiler almış yani özel değil
200 e 125 varmış diğer hesapta ne alsam bilemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo
150 bendede varda alacak hiç bişey bulamadım. çoğu ürün ztn sepette indirimli ayağına kuponun mantığı kalmıyor ürünün asıl fiyatı zamlanıyor harbi ne alınır ? alacak atlet bile bulamadım 300 liralık atlet sepette 100 lira filan diyip takıyo sistem

150 bendede varda alacak hiç bişey bulamadım. çoğu ürün ztn sepette indirimli ayağına kuponun mantığı kalmıyor ürünün asıl fiyatı zamlanıyor harbi ne alınır ? alacak atlet bile bulamadım 300 liralık atlet sepette 100 lira filan diyip takıyo sistem
Siteyi bug a soktum tekrar 250 gözüküyor 😂

Ben 15 tl ye vitamin aldıysam illaki alınacak bir şey vardır en kötü fıstık ezmesi alırım😂

150 vermiş ne alınır bişey bulamadım önerisi olan varmı

Merak etme kullanamıyorsun buga falan sokmadın kupon gözüküyor ama sadece bir defa kullanabilirsin diyor .D
5-6 hesap girdim çıktım hızlı hızlı kafayı yedi sonra bir baktım 250 sonra anladım kullanılmıyor

150 vermiş ne alınır bişey bulamadım önerisi olan varmı
Alt limit yoksa fıstık ezmesi çorap atlet tarzı şeylerde kullanılabilir ne lazımsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri