catsped 80+ Bronze Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 1,740 Reaksiyon skoru 1,109 9 Aralık 2025 #1 Telefonda da aynı böyle. Girmiyor hiçbir şekilde hesaba haftalardır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunun çözümü yok mu?
Telefonda da aynı böyle. Girmiyor hiçbir şekilde hesaba haftalardır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunun çözümü yok mu?
GUSE 80+ Silver Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 3,712 Reaksiyon skoru 1,120 9 Aralık 2025 #2 catsped yazmış: Telefonda da aynı böyle. Girmiyor hiçbir şekilde hesaba haftalardır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunun çözümü yok mu? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... pazarama müşteri hizmetlerini arayacaksın gerçi hiçbir şey yapamayacaklar ama olsun zamanında banladılar beni ipden açtıramadım enailere sorunun kendilerinde olduğunu da kabul etmiyorlar
catsped yazmış: Telefonda da aynı böyle. Girmiyor hiçbir şekilde hesaba haftalardır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunun çözümü yok mu? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... pazarama müşteri hizmetlerini arayacaksın gerçi hiçbir şey yapamayacaklar ama olsun zamanında banladılar beni ipden açtıramadım enailere sorunun kendilerinde olduğunu da kabul etmiyorlar
-Mehmet- 80+ Platinum Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 10,776 Reaksiyon skoru 5,936 9 Aralık 2025 #3 catsped yazmış: Telefonda da aynı böyle. Girmiyor hiçbir şekilde hesaba haftalardır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunun çözümü yok mu? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... şifreyi değiştiremiyor musun?
catsped yazmış: Telefonda da aynı böyle. Girmiyor hiçbir şekilde hesaba haftalardır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunun çözümü yok mu? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... şifreyi değiştiremiyor musun?
catsped 80+ Bronze Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 1,740 Reaksiyon skoru 1,109 9 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 -Mehmet- yazmış: şifreyi değiştiremiyor musun? Devamı için tıklayın... Şifreyle alakalı değil hesaba girmiyor şifre değişse bile
-Mehmet- yazmış: şifreyi değiştiremiyor musun? Devamı için tıklayın... Şifreyle alakalı değil hesaba girmiyor şifre değişse bile