Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Pazarama Plus'a Özel 750TL ye 200TL Kupon Kodu 🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,993
Plus üyeliğin ilk ay ücreti 1TL. 750TL alışverişe 200TL indirim güzel kampanya diye düşünüyorum.
Alışverişten de 50TL plus puan kazanacaksınız. 15 gün sonra yatıyor. O da güzel bir şekilde değerlendirilebilir.
Örneğin aşağıdaki iki ürün kampanya ile iyi fiyata geliyor. Sizin de önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz.
Not: Tami ile alırsanız da 500TL üzeri alışverişe 50TL veriyor. Daha iyi para-bonus alabileceğimiz yerler varsa bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ekler

• IMG_4574.webp
    IMG_4574.webp
    59 KB · Hit: 164
  • IMG_4575.webp
    IMG_4575.webp
    102.2 KB · Hit: 166
Bana alt limitsiz 200TL gelmiş hesabınızı kontrol edin belki sizde de vardır. Bu arada Plus üyesi olmama rağmen PLUS200 çalışmıyor.
1746235323527.webp

Bana böyle bir kuponda gelmiş hesabınızı kontrol edin belki sizde de vardır.
Alıntıyı görüntüle
Ne güzel oldu paylaştığın. Bu şekilde fayda da sağlamış oluruz. Bu arada plus alırsan iyi olur. 50TL ve üzerine kargo bedava. 250TL lik bir ürün 50tl ye gelir. Bir de plus ayrıcalığından da faydalanmış olursun.

PLUS200 bende de çalışmıyor herkeste yok. Plus üyesiyim.
Mobile özel. 750TL ve üzeri alışveriş tutarının sepetinde olması ve orada kupon kodunu girmen gerekiyor. Bu arada ilk kaydırmalı banner da bu kampanya. Aşağı inip geçersiz kategoriden mi alışveriş yapıyorsun oraya da bak.

Bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum kampanyaların. Yıllık plus sahibi olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu ? Hepsiburada gibi aslında ama biraz daha çeşitlilik olsa süper olur.

konu dışı olacak biraz ama iyzico ilk sipariş kampanyası gaming gende gecerlimi ona göre enermax psu alacağım

Plus üyeliğin ilk ay ücreti 1TL. 750TL alışverişe 200TL indirim güzel kampanya diye düşünüyorum.
Alışverişten de 50TL plus puan kazanacaksınız. 15 gün sonra yatıyor. O da güzel bir şekilde değerlendirilebilir.
Örneğin aşağıdaki iki ürün kampanya ile iyi fiyata geliyor. Sizin de önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz.
Not: Tami ile alırsanız da 500TL üzeri alışverişe 50TL veriyor. Daha iyi para-bonus alabileceğimiz yerler varsa bizimle paylaşmayı unutmayın.
tami değilde parolapara üyesi olmayan üye olup pp ile öderse 300tl cashback gelir :)

Geri