❌İndirim Bitti! Pazarama - Powertec TR-758 Tıraş Makinesi - 550TL

Marka olarak iyidir çoğu kuaför kullanır fiyatı hakkında bilgim yok .

Fiyatı iyi en son geçen haftalarda amazonda 620'ye düşmüştü.
Philips'in 1000 serisi çöplerine, OneBlade'in yedek kafalarına para vereceğinize bundan bi tane alın 5-6 sene rahat götürür.

Nays ya da Paparayla alınca 500 e geliyor.

Uzun zamandır kullanıyorum, 2 sorunu var . Belli bir süre sonra sesli çalıoyor ama bu sorun değil. Ama bu cihazların bazısında kapma oluyor. bu cihaza ayar yapılamıyor. Benimki kapma yapıyor bazen, Kapma yaptığında parçalayasım geliyor :D

Kullanıyorum, memnunum.

Powertech tr 3200, powertech tr 6700, powertech 1515. 3 ü var bende üçünden de memnunum, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çekme takılma vs yapmaz.

684 tl sepette nasıl 550 e alabilirim
Bitmiş maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır kullanıyorum, 2 sorunu var . Belli bir süre sonra sesli çalıoyor ama bu sorun değil. Ama bu cihazların bazısında kapma oluyor. bu cihaza ayar yapılamıyor. Benimki kapma yapıyor bazen, Kapma yaptığında parçalayasım geliyor :D
+16536271828

Sesli çalışmasını önlemek için başlığı söküp temizleyebilirsin kendine geliyor.

Ayar yapılamaması gerçekten en büyük sorun ilk alındığında kontrol edilmesi lazım

Kullanıyorum güzel ürün de başlık takılmazsa sakal tıraşında cildi tahriş ediyor. TR-658'de başlık olmadan tıraş ederken tahriş etmiyordu bunda dokundurduğum gibi kesik atıyor, dikkatli kullanılması lazım, güçlü alet.

Geri