genceray20
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
ben aldım 199 TL hapörlörü
ben aldım 199 TL hapörlörü
Bluetooth cihaz olduğu için her cihazda sıkıntısız çalışır. Zepp Life uygulaması yerine mi fitness uygulamasını tavsiye ederim.( İkiside Xiaomi uygulaması)Paylaşana teşekkürler mi band 7 aldım. İlk defa kullanacağım. Telimde note 10 s uyum konusunda sıkıntı olmaz herhalde
Onu biliyorum da Xiaomi ekosisteminde daha kullanışlı olur diye tahmin ediyorum. Teşekkürler indiririm uygulamayı.Bu arada Bluetooth kulaklık bağlayınca şarkı değiştirme özelliği var mı bilekliğinBluetooth cihaz olduğu için her cihazda sıkıntısız çalışır. Zepp Life uygulaması yerine mi fitness uygulamasını tavsiye ederim.( İkiside Xiaomi uygulaması)
Dediğiniz olay var diye biliyorum. Bileklikte şarkıyı değiştirme ve ses ayarlama özelliği de var.Onu biliyorum da Xiaomi ekosisteminde daha kullanışlı olur diye tahmin ediyorum. Teşekkürler indiririm uygulamayı.Bu arada Bluetooth kulaklık bağlayınca şarkı değiştirme özelliği var mı bilekliğin
alınırqcy t20 250 TL alınır mı?
hala var şuan sepette beyazı düşüyor 199'aQcy t13ü nasıl kaçırdım ya
4ten 7 ye bence geçilir 5 olsa çok gerek yok derdim ama 4 gerçekten çok küçük ekranlımi band 4 den 7 ye geçilir mi?
bitmedi 200 halaxiaomi bluetooth hoparlör indirimi bittimi arkadaşlar ?