Hiç ihtiyacım yoktu da 200 ü görünce alasım geldiBence üzmez alınır piyasa fiyatı 350tl
Hiç ihtiyacım yoktu da 200 ü görünce alasım geldiBence üzmez alınır piyasa fiyatı 350tl
min 150 max 250 tl indirim varMi band 7 neden bu kadar rağbet gördü Max 100tllik falan indirim var
200₺'lik indirim var. Nays falan derken 540₺'ye geliyor. 260₺ indirim güzel fiyat.Mi band 7 neden bu kadar rağbet gördü Max 100tllik falan indirim var
Türkiye İş Bankasının uygulaması, babam İş bankasında yetkili sürekli bu pazarama uygulamasından alışveriş yapıyoruz içiniz rahat olsun.Pazarama adını ben ilk defa duydum hocam
3 iş günü içinde geliyor. 3 iş günü içinde gelmez ise desteğe yaz 1 gün içinde geliyor.Arkadaşlar ilk defa nays kullandım geri ödeme ne zaman oluyor
Türkiye İş Bankasının uygulaması benim babam İş bankasında yetkili sürekli bu pazarama uygulamasından alışveriş yapıyoruz içiniz rahat olsun.
Teşekkür ederim3 iş günü içinde geliyor. 3 iş günü içinde gelmez ise desteğe yaz 1 gün içinde geliyor.
Knk en ucuz 798 biz 540a aldık nasil 100 tlMi band 7 neden bu kadar rağbet gördü Max 100tllik falan indirim var
Silikonlu kulaklik her zaman daha mantıklı bencet13 mü t20 mi alınır müzik için
ben de öyle düşünüyodum tşk ederim sanırım müzikte daha iyi oluyorKnk en ucuz 798 biz 540a aldık nasil 100 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Silikonlu kulaklik her zaman daha mantıklı bence