❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

Bunuda aldıktan sonra atmazsın be. Nasıl bir şansızım.

Çok basit, ürün geldiğinde ürünün üzerindeki seri no ile kutunun üzerindekini karşılaştırın. Aynı değilse sahtedir. Ben Türk Telekomdan aldım orada bile sahteydi. Apple ürünü apple dan alınır
İlk defa Apple ürünü almıyorum. :) Sahte olanları da seri numarasına kadar yapıyorlar. Hepsiburada'nın sattıkları öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Sizin Türk Telekom'dan aldığınız en kalitesiz sahte olan. Onların her yeri ayrı olay.

pazarama nın deposu mu var? ilk defa alışveriş yapıyorum, nereden kargoya veriliyor bilgisi olan var mı?

Freebuds se kullanan var mı veya T20. Alıp almama arasındayım yorumlar bir iyi bir kötü bende kararsız kalıyorum

Hoparlörü kaçırdık :(

İlk defa Apple ürünü almıyorum. :) Sahte olanları da seri numarasına kadar yapıyorlar. Hepsiburada'nın sattıkları öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Sizin Türk Telekom'dan aldığınız en kalitesiz sahte olan. Onların her yeri ayrı olay.
Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili

ürün orjinal satıcısı pazaramanın kendisi pazarama iş bankasına ait bir firma ona bakılırsa mi band 7 de o fiyata imkansız zaten ölü fiyata veriyorlar kar amacı yok müşteri kazanmak ilgi çekmek için kampanya

En iyisi hoparlördü bence çok iyi fiyattan verdiler helal olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri