❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

Arkadaşlar geçmiş mesajlardan sizlerin hoparlör aldığını gördüm. Rica ediyorum kutunun içinden çıkan (çıktıysa) garanti belgesinin görselini benimle paylaşabilir misiniz ? Bende hoparlör aldım ve arızalandı servise göndermek istiyorum ama beni 10 gündür kanser ettiler. Eğer garanti belgesinde bir firma yazıyor ise onların üzerine gideceğim.
Alsat yaptım valla üzgünüm olsa paylaşırdim :(

Temassızlık var hoparlörün üzerine baskı yapınca çalışıyor hocam. Ayrıyetten çalıştığında da patlak cızırtılı geliyor ses.
Birebir aynısı oldu temassızlık vardı bir kere hafif vurunca düzeliyordu en son gidip geldiğinde ses cızırtılı geldi. Gönderdim değişim oldu sonra 1 tane daha aldım ikisi de sorunsuz şuan.

Birebir aynısı oldu temassızlık vardı bir kere hafif vurunca düzeliyordu en son gidip geldiğinde ses cızırtılı geldi. Gönderdim değişim oldu sonra 1 tane daha aldım ikisi de sorunsuz şuan.
Nereye nasıl gönderdiniz hocam ? Günlerdir bulamadım nereye göndermem gerektiğini ?

Nereye nasıl gönderdiniz hocam ? Günlerdir bulamadım nereye göndermem gerektiğini ?
Ben hepsiburada üzerinden almıştım onlar gönderdi. Sizin ürünün garanti firması belli değil belki orasıdır diye yazdım zaten önceki mesajda demiştim hb üzerinden aldığımı.

Arkadaşlar geçmiş mesajlardan sizlerin hoparlör aldığını gördüm. Rica ediyorum kutunun içinden çıkan (çıktıysa) garanti belgesinin görselini benimle paylaşabilir misiniz ? Bende hoparlör aldım ve arızalandı servise göndermek istiyorum ama beni 10 gündür kanser ettiler. Eğer garanti belgesinde bir firma yazıyor ise onların üzerine gideceğim.
Merhabalar. Eğer hala istiyorsanız yarın size özel mesajla görseli gönderebilirim.

Merhabalar hala lazım hocam gönderebilirseniz çok sevinirim.
Merhabalar. Herhangir bir garanti kağıdı çıkmadı. Kullanım klavuzunda Kısacası aldığınız yer ile iletişime geçmemizi söylüyor.

Ekler

• IMG_20230803_220739.jpg
    IMG_20230803_220739.jpg
    783.7 KB · Hit: 49
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120