❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

Bana da geldi arkadaşlar. Hatta şu an kolumda kendisi. Ayarlarını yapmaya üşendim lönks diye taktım. Bir ara bakacağım :D

evde ses sistemini kapatıp yeni gelen bluetooth hoparlörü deneyeyim dedim sesi çok az gibi geldi, galiba benim kulakların biraz dinlendikten sonra tekrar test etmesi gerekiyor :D

vay arkadaş hoparlör geldi keşke 2.sini de sipariş geçeydim bu fiyata çok iyi

ürünlerim geldi benimde gayet kullanışlı hoparlor ve miband

Aynı anda sipariş vermeme rağmen kulaklığım geldi ama mi band7 gelmedi ne saçma bir firma arkadaş !

Merhaba mi band 7'de bağlantı sorunu yaşıyorum telefonla saat uzaklaşıyor mesela sonra tekrar yakınlaştığımızda Bluetooth açık uygulamadan bağlan diyorum bağlantı kesildi diyor tekrar bağlamak için sıfırlamam gerekiyor ne yapacağım

orunu yaşıyorum telefonla saat uzaklaşıyor mesela sonra tekrar yakınlaştığımızda Bluetooth açık uygulamadan bağlan diyorum bağlantı kesildi diyor tekrar bağlamak için sıfırlamam gerek
Merhaba mi band 7'de bağlantı sorunu yaşıyorum telefonla saat uzaklaşıyor mesela sonra tekrar yakınlaştığımızda Bluetooth açık uygulamadan bağlan diyorum bağlantı kesildi diyor tekrar bağlamak için sıfırlamam gerekiyor ne yapacağım
bize yalan söylerken iyiydi

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
nasıl yaparım bağlantı sorununu

Son düzenleme:
1682604498557.png

@Perfectshot06
@Emir Aydın
@BERKE242

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular