PAZARİMO GÜVENİLİR Mİ

Teil5757

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Pazarimo diye bir alışveriş sitesi var daha önce alış veriş yapan var mıdır? Fiyatları piyasanın baya altına dolandırıcı şüphesi geldi aklıma

Vergi numaralarını e devletten sorguladım doğru çıkıyor adresi falanda doğru
bir sorun göremedim ben sadece indirimler var ekstra instagramda falanda paylaşmışlar

Site dolandırıcı şirket adı ve adres de belirtilen mağaza ile alakaları yoktur gerekli yerlere şikayetler edilmiştir.

Vergi numaralarını e devletten sorguladım doğru çıkıyor adresi falanda doğru
bir sorun göremedim ben sadece indirimler var ekstra instagramda falanda paylaşmışlar

Kardeşim her Instagram dolandırıcısının vergi numarası bulunuyor zaten E-Devlet'te. Kriterin bu olmaması gerekiyor.

Kardeşim her Instagram dolandırıcısının vergi numarası bulunuyor zaten E-Devlet'te. Kriterin bu olmaması gerekiyor.
Sayfayı temiz diye paylaşan bu arkadaşın da bunlarla bağlantısı olduğunu düşünüyorum nerde dolandırıcı bir site var hepsinde yorumu var

Sayfayı temiz diye paylaşan bu arkadaşın da bunlarla bağlantısı olduğunu düşünüyorum nerde dolandırıcı bir site var hepsinde yorumu var

He orasını bilemem. Canım anacığım bu "Evde paketleme yaparak günde 3k kazanın" diyen bir yerle konuşmuş. Heriflerin resmen E-Devlet'te vergi numarası çıkıyor. Biraz araştırdım, vergi numarasının olduğu firmayı aradım, "Bizim öyle bir uygulamamız yok" dediler. Onu söyledikten sonra tehdit falan ettiler. 🤦‍♂️🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri