Neler Yeni

Pazartesi sipariş vereceğim sistemin son hali nasıl sizce?

Baransel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Baransel
Tüm parçaları İtopya'dan almayın, nerede ucuzsa oradan alın.

Kasa + fanlar pahalı olmuş, Aerocool Airhawk Duo'ya bakın.
İtopya kendisi topluyor bir de ismi olduğu için oradan almayı tercih ettim hepsini

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Merhaba , aşağıda sistemin parçalarının fotosunu bulabilirisiniz , uyumsuz olan bir şey veya fiyatı çok arttırmadan yapabileceğim fark yaratacak değişiklik varsa belirtebilirsiniz .
( ekran kartı fiyatları düşene kadar GTX 970 takacağım düşünce 3060Ti almayı planlıyorum.)
(PSU şuanki pcmde takılı olan Cooler Master GX 750W Bronze 80Plus kullanacağım. )
( Ram olarak Crucial Ballistix 2x8 3000Mhz alıp OC yapmayı düşünüyorum )
(İşlemci Soğutucu olarak Snowman t6 ultra almayı planlıyorum.)

Lütfen fikirlerinizi belirtin ilk defa bu kadar büyük bir bütçeyle sistem topluyorum , yayın yapıp oyunlar oynayacağım.
güzel olmuş ama parçaları başka yerlerden alırsan daha ucuza gelir. birde ekran kartı fiyatları çok düşmez taylandda kuraklık nedeniyle çip üretiminin durma imkanı varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya kendisi topluyor bir de ismi olduğu için oradan almayı tercih ettim hepsini
vatana götür 50 lira ver topluyorlar

Baransel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Baransel
Fanlar birazcık baş ağrıtabilir haberin olsun. Fakat %100'de kullanmayacaksan sorun yok ama %100 fan hızında süpürge gibi ses yapıyorlar. İstersen incelemem vardı;
Önerdiğin güzel çok ses yapmayan fan var mı ?

güzel olmuş ama parçaları başka yerlerden alırsan daha ucuza gelir. birde ekran kartı fiyatları çok düşmez taylandda kuraklık nedeniyle çip üretiminin durma imkanı varmış

vatana götür 50 lira ver topluyorlar
vatanı arayıp sordum montaj yapmadıklarını söylediler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye