Neler Yeni

Pazartesi sipariş vereceğim sistemin son hali nasıl sizce?

Baransel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Baransel
Merhaba , aşağıda sistemin parçalarının fotosunu bulabilirisiniz , uyumsuz olan bir şey veya fiyatı çok arttırmadan yapabileceğim fark yaratacak değişiklik varsa belirtebilirsiniz .
( ekran kartı fiyatları düşene kadar GTX 970 takacağım düşünce 3060Ti almayı planlıyorum.)
(PSU şuanki pcmde takılı olan Cooler Master GX 750W Bronze 80Plus kullanacağım. )
( Ram olarak Crucial Ballistix 2x8 3000Mhz alıp OC yapmayı düşünüyorum )
(İşlemci Soğutucu olarak Snowman t6 ultra almayı planlıyorum.)

Lütfen fikirlerinizi belirtin ilk defa bu kadar büyük bir bütçeyle sistem topluyorum , yayın yapıp oyunlar oynayacağım.

Ekler

• ow y.png
    ow y.png
    180.8 KB · Hit: 108

VorleN

80+ Silver
Merhaba , aşağıda sistemin parçalarının fotosunu bulabilirisiniz , uyumsuz olan bir şey veya fiyatı çok arttırmadan yapabileceğim fark yaratacak değişiklik varsa belirtebilirsiniz .
( ekran kartı fiyatları düşene kadar GTX 970 takacağım düşünce 3060Ti almayı planlıyorum.)
(PSU şuanki pcmde takılı olan Cooler Master GX 750W Bronze 80Plus kullanacağım. )
( Ram olarak Crucial Ballistix 2x8 3000Mhz alıp OC yapmayı düşünüyorum )
(İşlemci Soğutucu olarak Snowman t6 ultra almayı planlıyorum.)

Lütfen fikirlerinizi belirtin ilk defa bu kadar büyük bir bütçeyle sistem topluyorum , yayın yapıp oyunlar oynayacağım.
Anakart çok pahalı değil mi? (İntel anakartlardan anlamam)

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Daha iyi bir anakart tercih edilebilir. Kasa olarak hava akışı daha iyi olan bir kasa alınabilir. Onun haricinde güzel gibi.
@crazyreign

Baransel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Baransel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiden hayırlı olsun. Ama ben de ayrı ayrı alsan daha ucuza gelir diye düşünüyorum.
mesela
Ya biliyorum aslında ayrı ayrı alarak 500-600 tl kadar ucuza getirebilirim belki ama hepsini farklı yerden söylemektense bir arada söyliyim diyorum bir de çok güvenemiyorum ismi çok duyulmamış sitelerin sattıklarına açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi bir anakart tercih edilebilir. Kasa olarak hava akışı daha iyi olan bir kasa alınabilir. Onun haricinde güzel gibi.
@crazyreign
bütçemin yettiği en uygun anakart bu maalesef , kasa olarak ta bu kasayı daha önce deneme şansım oldu 1 ay gibi bir süre çok hoşuma gittiği için bunu seçtim

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Ya biliyorum aslında ayrı ayrı alarak 500-600 TL kadar ucuza getirebilirim belki ama hepsini farklı yerden söylemektense bir arada söyliyim diyorum bir de çok güvenemiyorum ismi çok duyulmamış sitelerin sattıklarına açıkçası
Akakçedeki siteler güvenilir merak etme ve 500 600'den daha fazla Kar edebiliyorsun üstelik o paralara sıvı soğutma bile alabilirsin

Akakçedeki siteler güvenilir merak etme ve 500 600'den daha fazla Kar edebiliyorsun üstelik o paralara sıvı soğutma bile alabilirsin
hepsi değil bazen senkar gibi sitelere yönlendiriyor

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Tüm parçaları İtopya'dan almayın, nerede ucuzsa oradan alın.

Kasa + fanlar pahalı olmuş, Aerocool Airhawk Duo'ya bakın.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
bütçemin yettiği en uygun anakart bu maalesef , kasa olarak ta bu kasayı daha önce deneme şansım oldu 1 ay gibi bir süre çok hoşuma gittiği için bunu seçtim
Sizin bütçenize uygun çok daha iyi anakartlar da var.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Fanlar birazcık baş ağrıtabilir haberin olsun. Fakat %100'de kullanmayacaksan sorun yok ama %100 fan hızında süpürge gibi ses yapıyorlar. İstersen incelemem vardı;

whiterose

80+ Bronze
işlemci ve anakart gereksiz pahalı

Top Bottom