Neler Yeni

Pazartesiye kadar f/p kasa sistem önerileriniz var mı ? Bütçe 20k

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Siparişi pazartesi vereceğim hocam. Bu sistem 1080p de darboğaza girer mi ? Bir de nasıl bir monitörle bu sistem daha iyi performans verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Bu sistemi öneririm. Sizin için bazı parçaları değiştirdim. Uzun süre sizi götüreceğini düşünüyorum.
Hocam daha önce rx580 kullandım. Uzunca bir süre. Bir zaman sonra amd kartlar sapıtıyor oyunun ortasında bilgisayar çöküyordu. Son zamanlarda da sürekli watman hatası görmeye başladım. O yüzden amd kartları kumar gibi görüyorum. Çok teşekkür ederim

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Asus prime demi hocam tuf değil teşekkür ederim bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Power supply hakkında ne düşünüyorsun sence iyi mi markası vs
psu markası gayet iyi sıkıntı çıkarmaz.

Hocam valla şu an baya soğudum gibi. Hatta gerekirse 1000-2000 fazla verip servisi iyi bir yerden almayı düşündüm
soğumana gerek yok. dediğim gibi elden bilir bir kişiyle giderseniz sorun çıkma şansı yok.

Hocam daha önce rx580 kullandım. Uzunca bir süre. Bir zaman sonra amd kartlar sapıtıyor oyunun ortasında bilgisayar çöküyordu. Son zamanlarda da sürekli watman hatası görmeye başladım. O yüzden amd kartları kumar gibi görüyorum. Çok teşekkür ederim
hocam en son neye karar kıldınız merak ettim de?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
psu markası gayet iyi sıkıntı çıkarmaz.

soğumana gerek yok. dediğim gibi elden bilir bir kişiyle giderseniz sorun çıkma şansı yok.

hocam en son neye karar kıldınız merak ettim de?
Şu anda bu sistemdeyim hocam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-11-27 152253.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-27 152253.png
    55.3 KB · Hit: 36

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
aynı parçalar değil ki ? biri amd sistem biri intel birinin anakartı kötü birinin anakartı iyi ve sistem zam yemiş diyorsunuz ama dün gecede aynı fiyattaydı bir yanlışlık var.
hocam yanlış sisteme mi baktınız acaba ikisinde de anakart seri numarası aynı işlemci r5 5600 3060ti

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Yok hocam şu sisteme sadece ssd değiştim .
hocam zaten bunu dün gecede konuşmuştuk ama sonra holmese dönmüştük? çünkü am4 soket artık ölü bir soket + olarak anakart giriş seviye overclok yapmak istesen mosfetler çok ısınır çünkü mosfet soğutucusu yok + ayrıca bu anakartla bu ssd tam performans vermez.

Top Bottom