Neler Yeni

Pazartesiye kadar f/p kasa sistem önerileriniz var mı ? Bütçe 20k

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Gaming gen mağazası İstanbul’da değil mi ? Sistem için orda testleri yapıyorlar mı? Abimi yönelndirebilirim. Böylece en ufak sıkıntı çıkmadan eve gider. Sonrasında zaten muhattabım garanti olur diye düşünüyorum.
öylesi daha sağlıklı olacaktır umarım abin pc den anlıyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Yani mağazaya giderse testlerde orda bulunup sonrasında evime kargoyla yollayabilir değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef o da benim gibi hatta benden bile kötü :(
evine kargoyla yollayabilir mi bir fikrim yok. Ama ben bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. İstersen bir konu daha aç bir bilir kişi yardımcı olsun satın alım sırasında.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
önceki konuda da dediğim gibi
işlemciyi 12400f, anakartı b660 plus, ssdyi 1tb kingston seçip bırakıyorsun kanka. Daha kalitelisi bu fiyata yok. Anakarta ilerde 13. nesil işlemci takabilirsin, ssd en az 8 9 sene gider çünkü şuan en tepe modellerden biri 7 gb yazma okuma hızı var. Anakartta 4 ram slotu olduğu için ilerde 2 tane daha 8x2 takarsan 32 gb en az 10 sene götürür büyük ihtimalle. Ha 1TB ssd yetmez dersen anakartta 1 tane daha m2 slotu var 700 800 liraya m2 ssd yakalarsan takabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, ben de böyle özelleştirerek almayı planlıyorum bu sistemi.
Hocam hangi b660 plus ve ssd yi kastettin söyler misin ben de pek anlamıyorum dediğin şekilde sisteme bakıp almak istiyorum.

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
Asus prime demi hocam tuf değil teşekkür ederim bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

önceki konuda da dediğim gibi
işlemciyi 12400f, anakartı b660 plus, ssdyi 1tb kingston seçip bırakıyorsun kanka. Daha kalitelisi bu fiyata yok. Anakarta ilerde 13. nesil işlemci takabilirsin, ssd en az 8 9 sene gider çünkü şuan en tepe modellerden biri 7 gb yazma okuma hızı var. Anakartta 4 ram slotu olduğu için ilerde 2 tane daha 8x2 takarsan 32 gb en az 10 sene götürür büyük ihtimalle. Ha 1TB ssd yetmez dersen anakartta 1 tane daha m2 slotu var 700 800 liraya m2 ssd yakalarsan takabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, ben de böyle özelleştirerek almayı planlıyorum bu sistemi.
Power supply hakkında ne düşünüyorsun sence iyi mi markası vs

Son düzenleme:

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K
Fiyatları güncellenmeden almanı öneririm. Çünkü Aralıkta bu fiyatları görmek çok zor olacak. Bırak bugünkü çıkan 3060ti sistemde gigabyte var çok çabuk arıza yapıyor ve Coil whine sorunları mevcut. Vram degerleri korkutuyor. Bunu aldım geçtim. İsterse 10 bine çıkarsınlar artık arkama bakmam. Ayrıca gaming gen trde yaşanan bir sorun yüzünden firmayı suclu tutmak sacmalik olur. Servisi iyi olsun derseniz vatandan 3060li sistemlere 19k verirsiniz :)
Arkadaşıma 3070ti sistem aldık sorun yaşamadık. Şimdi kendime aynı hesap üzerinden 3060ti alıyorum. Ss bırakıyorum buyur..

Ekler

• Screenshot_2022-11-27-04-58-04-408_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-27-04-58-04-408_com.android.chrome.jpg
    229.5 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Fiyatları güncellenmeden almanı öneririm. Çünkü Aralıkta bu fiyatları görmek çok zor olacak. Bırak bugünkü çıkan 3060ti sistemde gigabyte var çok çabuk arıza yapıyor ve Coil whine sorunları mevcut. Vram degerleri korkutuyor. Bunu aldım geçtim. İsterse 10 bine çıkarsınlar artık arkama bakmam. Ayrıca gaming gen trde yaşanan bir sorun yüzünden firmayı suclu tutmak sacmalik olur. Servisi iyi olsun derseniz vatandan 3060li sistemlere 19k verirsiniz :)
Arkadaşıma 3070ti sistem aldık sorun yaşamadık. Şimdi kendime aynı hesap üzerinden 3060ti alıyorum. Ss bırakıyorum buyur..

Hocam bu üründe sadece ssd güncelledim. 1tb olanını ekledim fiyatı 18.213₺ oldu. Bu anakartta 2 ram girişi mi var yoksa 4 mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
4 ram girişi var ama bence gerek yok. 2x8 16 GB işinizi gorur.
Hocam kurgu montaj ve tasarım yapıyorum. Hem 4 slot olması geleceğe dönük yatırım da olur tekrar yeni anakart almak zorunda kalmam

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K
Hocam kurgu montaj ve tasarım yapıyorum. Hem 4 slot olması geleceğe dönük yatırım da olur tekrar yeni anakart almak zorunda kalmam
Evet ileride işlemciyide upgrade edebilirsiniz o anakart yeterlidir. Ayrıca Aralık girmeden siparişinizi oluşturun bu sistem daha ekleneli 4 gün falan oluyor zam yiyebilir haberiniz olsun. 3070li sistemi 3 gün geç aldk üstüne 1500₺ zam yedi. Özelden yazdım gerekli bilgileri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,308
Üyeler
164,472
Son üye
federalllo1