E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Son düzenleme:
Herhalde olurolurmu buna![]()
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hayırlı olsun. Sizikinkler benimkinden farklı. Yedek tuş çıktı mı paketten ? Mesela benim casp lock, shift ve tab tuşunda yazı var.2 gün önce tuşlar geldi. Gerçekten güzeller ama benim tarzım değil gibi, ya da klavye beyaz olsaydı belki daha iyi görünürdü. Bu arada klavyem Rog Strix Scope II 96. Gelen pudding keycapsler benim klavyemin kendi abs tuşlarından daha kaliteli.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim sağ ol. Evet tuşlar farklıymış. Bir de karakterleri yandan baskılı keycaps siparişi vermiştim. Onu da deneyeceğim, bence daha güzel olacak.Hayırlı olsun. Sizikinkler benimkinden farklı. Yedek tuş çıktı mı paketten ? Mesela benim casp lock, shift ve tab tuşunda yazı var.
Benim hesap mak. kısmındaki tuşların üzerlerinde de yazı varmış.
Alıntıyı görüntüle
Beğenmediyseniz satmayı düşünüyor müsünüz ben indirimde yakalayamadımda çok içimde kaldı2 gün önce tuşlar geldi. Gerçekten güzeller ama benim tarzım değil gibi, ya da klavye beyaz olsaydı belki daha iyi görünürdü. Bu arada klavyem Rog Strix Scope II 96. Gelen pudding keycapsler benim klavyemin kendi abs tuşlarından daha kaliteli.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hyperxin pbtsi bile kaliteli gelmiyor bana her türlü daha iyidirbu keycaps abs olarak satılan hyperixden daha iyidir abs pbt farkı bile yeter şuan güncel fiyatı 1990tl olmuş birde![]()