Neler Yeni

Pc 1 saattir açılmıyor yardım.

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
arkadaşlar benim pc normalde arada kapanıyor 1 2 ayda 1 veya 2 kere oluyor kapanıyor direk sonra 10 15 dk gelmiyor sonra açılıyor tuşa basınca gece pcyi kapattım
ve yattım gine aynısı oldu ama busefer 1 saat oldu açılmadı sizce sebebi nedir elektriktenmi yoksa parçadan olabilirmi.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bios pilini çıkartıp çalıştırmayı denermisin çıkardıktan sonra 1dk falan bekle

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
kankim pek bi fikrim yok birçok etken olabilir ama tavsiyem bir an önce pc yi göstermen gerekir çünkü diğer parçalarıda bozabilirisn

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
arkadaşlar benim pc normalde arada kapanıyor 1 2 ayda 1 veya 2 kere oluyor kapanıyor direk sonra 10 15 dk gelmiyor sonra açılıyor tuşa basınca gece pcyi kapattım
ve yattım gine aynısı oldu ama busefer 1 saat oldu açılmadı sizce sebebi nedir elektriktenmi yoksa parçadan olabilirmi.
Kontrol kalemi ile kontrol et , elektrik var ise yuzeyinde kendini korumaya aliyor olabilir

Son düzenleme:

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Bilgisayara elektrik gitmiyor sanırsam sorun power supply da.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
"Normalde" ayda bir kapanıyor ne demek ya?.. Bu normal bir şey değil. Yeni sistemse garantiye gönderin, eski sistemse güvenilir bir bilgisayarcıya falan gösterin.

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Normalde" ayda bir kapanıyor ne demek ya?.. Bu normal bir şey değil. Yeni sistemse garantiye gönderin, eski sistemse güvenilir bir bilgisayarcıya falan gösterin.
dostum bende 3 pc var bilgisayarlan alakalı değil 3 ündede aynı sorun var zaten ilk eskisinde oldu sanırsam elektrik aksamında sıkıntı var evin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,325
Üyeler
160,678
Son üye
baran0605
Top Bottom