Ekran kartının plastik tabakasınave sanırım anakartın bir kısmına ancak 1 damlakuruladında hemen mı açtın bari bekleseydin çünki elektrik hala bulunuyor parçalarda başka bir parca ile denemen lazım hangi parçalara döküldü
ya keşke sorsaydın bırak onu elinden sakın yapma çalıştırma da gücü kes bol bol alkol ile temizle alkol dök bezle sil dök sil öyle dökülen yeri iyice temizle ama kurutma makinesini sakın tutma veya su felan sadece alkolEvet şekerliydi şuan kurutucu yardımı ile kurutuyorum.
bu arada klavyelerimiz aynıymışEkran kartının plastik tabakasınave sanırım anakartın bir kısmına ancak 1 damla
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk çalıştırdığımda şöyle bir hata aldım
Şuan alkol bulmam neredeyse imkansız başka bir çözümü yok mudurya keşke sorsaydın bırak onu elinden sakın yapma çalıştırma da gücü kes bol bol alkol ile temizle alkol dök bezle sil dök sil öyle dökülen yeri iyice temizle ama kurutma makinesini sakın tutma veya su felan sadece alkol
EvetBen bir an laptop sandım. Hee sen direkt üst kısımdan bilgisayar kasasının içine döktün o zaman.
Dostum gerçekten çok teşekkürler ama sanırsam ben 10 kere falan açmaya çalıştım hatayı anlamak içinHocam kurutucudan hemen vazgeç, bilgisayarın fişini çek. Ekran kartını çok ama çok çok az nemli bir bezle temizleyebilirsin, iyice kuruduktan sonra kullanabilirsin. Normalde şekerli şeyler döküldüğünde kullanılan bir temizleyici zımbırtı var ama ismini hatırlamıyorum öğrenip döneceğim. BİLGİSAYARI AÇMAYA ÇALIŞMA