Neler Yeni

PC açıkken Elektrik yine gitti

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
UPS, elektrik kesintisi anında otomatik olarak devreye girer ve bilgisayarı kapatmanız için size 2 3 dakika zaman verir diye biliyorum.
Yalnız fiyatları baya pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibi zaten elektrik kesintisi olduğu için psu'ya zarar gelmiş midir diye soruyor ve demek ki kesinti çok oluyor ve bunun için çözüm UPS almaktır. Umarım okuduğunu anlıyorsundur.
Çok fazla olmuyor ama nedense olduğu zaman hep bilgisayar açık olduğu zamana denk geliyor.
UPS alabilirim ama fiyatları çok pahalı

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Konu sahibi zaten elektrik kesintisi olduğu için psu'ya zarar gelmiş midir diye soruyor ve demek ki kesinti çok oluyor ve bunun için çözüm UPS almaktır. Umarım okuduğunu anlıyorsundur.
Bence sen okuduğunu anlamıyorsun çünkü açıklıyorum her seferinde , akım korumalı priz yüksek voltajı engellediği için bozulmayı engeller

Bence sen okuduğunu anlamıyorsun çünkü açıklıyorum her seferinde , akım korumalı priz yüksek voltajı engellediği için bozulmayı engeller
Ani kapanma istemiyor ise UPS , bozulmayı engellemek istiyorsa akım korumalı priz alabilir.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

Ani kapanma istemiyor ise UPS , bozulmayı engellemek istiyorsa akım korumalı priz alabilir.
Sanırım ikisine de almıyacağım

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
PC açıkken gene gitti elektrik 4. Falan olması lazım bu bir şey olmuş mudur?
Bizim evde şalter programı var pc belkl 100 ün üstünde elektirik gitmesine şahit oldu ama hiçbirşey olmadı tabi psu da 80+ sertifikası var ve elektrik gittiğinde pc yeniden başlıyor

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Sen bilirsin , eğer çok sık elektrik kesintisi yaşanmıyorsa sıkıntı yapmanıza gerek yok
Yok çok yaşamıyorm sadece her yaşadığımda şansıma bilgisayar açık oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,880
Üyeler
164,577
Son üye
garibandoyurankuzu
Top Bottom