Neler Yeni

Pc açıldığında rastgele reklam siteleri açılıyor

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Pc açıldığında rastgele reklam siteleri açılıyor, AdwCleaner kurup silmeyi denedim fakat hiçbirşey değişmedi.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
crack yüklediysen virüs bulaşmış olma ihtimali var. malwarebites ve kaspersky ile taratın. yine sonuç çıkmazsa format atın.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Malwarebytes indir tarama yap. Reklam firüsü girmiştir

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bendede google da bir şeye tıkladığımda yeni sekmede +18 siteler açılıyor asla crack kullnamam

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
crack yüklediysen virüs bulaşmış olma ihtimali var. malwarebites ve kaspersky ile taratın. yine sonuç çıkmazsa format atın.
Çok kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oldu herkes win defender yeterli oluyor diyordu o yüzden hiç antivirüs indirmemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaspersky veya iyi bir av ile taratın. Virüs var. Adware muhtemelen. (Reklam virüsü)
Kaspersky a kayıt olmak zorundamıyım açtığımda email istiyor (kaspersky security cloud)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çok kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oldu herkes win defender yeterli oluyor diyordu o yüzden hiç antivirüs indirmemiştim.
bu adware virüstür. çok kullanıyorsan taratınca daha fazla virüs bulma ihtimali de var. o crackler kimsenin babasının hayrına yazılmıyor. senin bilgini çalıp satacak ki yazdığı crackten kar etsin.

TESISAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Faruk
bendede google da bir şeye tıkladığımda yeni sekmede +18 siteler açılıyor asla crack kullnamam
Chrome bir sitenin bildirimlerini açmışsın. Kapatmak için
Google -> Sağ yukarı 3 nokta -> Ayarlar -> Biraz aşağı inip Site Ayarlarına tıklayın -> Yine aşağı inip Bildirimler -> Sonra izin verilen siteyi bulup onun yanındaki 3 noktaya tıklayıp Kaldıra tıklayın.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Chrome bir sitenin bildirimlerini açmışsın. Kapatmak için
Google -> Sağ yukarı 3 nokta -> Ayarlar -> Biraz aşağı inip Site Ayarlarına tıklayın -> Yine aşağı inip Bildirimler -> Sonra izin verilen siteyi bulup onun yanındaki 3 noktaya tıklayıp Kaldıra tıklayın.
hiç bir şey yok orada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom