Çok kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oldu herkes win defender yeterli oluyor diyordu o yüzden hiç antivirüs indirmemiştim.crack yüklediysen virüs bulaşmış olma ihtimali var. malwarebites ve kaspersky ile taratın. yine sonuç çıkmazsa format atın.
Kaspersky a kayıt olmak zorundamıyım açtığımda email istiyor (kaspersky security cloud)Kaspersky veya iyi bir av ile taratın. Virüs var. Adware muhtemelen. (Reklam virüsü)
Virüs değil Firüs amaMalwarebytes indir tarama yap. Reklam firüsü girmiştir
bu adware virüstür. çok kullanıyorsan taratınca daha fazla virüs bulma ihtimali de var. o crackler kimsenin babasının hayrına yazılmıyor. senin bilgini çalıp satacak ki yazdığı crackten kar etsin.Çok kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oldu herkes win defender yeterli oluyor diyordu o yüzden hiç antivirüs indirmemiştim.
Chrome bir sitenin bildirimlerini açmışsın. Kapatmak içinbendede google da bir şeye tıkladığımda yeni sekmede +18 siteler açılıyor asla crack kullnamam
hiç bir şey yok oradaChrome bir sitenin bildirimlerini açmışsın. Kapatmak için
Google -> Sağ yukarı 3 nokta -> Ayarlar -> Biraz aşağı inip Site Ayarlarına tıklayın -> Yine aşağı inip Bildirimler -> Sonra izin verilen siteyi bulup onun yanındaki 3 noktaya tıklayıp Kaldıra tıklayın.