cpu sogutucu fanın sesi olabilirmi acaba?coil whine dusunun onun daha tiz sesi daha az sesli hali kulaklik takinca gidiyor ancak neden boyle bir problem var ve zarar verirmi pc yr
ekran kartından olabilir fanlara bir şey çarptığı için olabilir psu dan kaynaklı olabilir ben olsam iyi bir pc ciye götürürdüm en azından coil whine mı değil mi baktırırdımcoil whine dusunun onun daha tiz sesi daha az sesli hali kulaklik takinca gidiyor ancak neden boyle bir problem var ve zarar verirmi pc yr
coil whine dusunun onun daha tiz sesi daha az sesli hali kulaklik takinca gidiyor ancak neden boyle bir problem var ve zarar verirmi pc yr
hocam ksuura bakmayin anlatamamisim, kasadan geliyor ses , kulaklik takinca duymuyorum iyi oluyor ancak zarar verirmi bu ses ne olabilir diue sordumkulaklığı usb mi ses girişi mi? ön panelden mi arkadan mı? Öndense ön paneldeki kartlar bazen miladını doldurabiliyor
video çekip atabilirmisiniz
yok hocam ssd varharddisk var mı
video çekip atabilirmisiniz
coil whine olabilir psu veya gpudahocam ksuura bakmayin anlatamamisim, kasadan geliyor ses , kulaklik takinca duymuyorum iyi oluyor ancak zarar verirmi bu ses ne olabilir diue sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam ssd var
hocam yeni aldim pc yi daha 3 4 ay oldu aklimdan dahi gecmiyor bozulmus olmasiekran kartından olabilir fanlara bir şey çarptığı için olabilir psu dan kaynaklı olabilir ben olsam iyi bir pc ciye götürürdüm en azından coil whine mı değil mi baktırırdım
öylryse iyi ancak masaustundeyken hatta pc acilir acilmaz oluyor yuk altindaykrn degilcoil whine olabilir psu veya gpuda
hocam fısss diye bi ses değilmi o psu dan geliyor coil whine.hocam ksuura bakmayin anlatamamisim, kasadan geliyor ses , kulaklik takinca duymuyorum iyi oluyor ancak zarar verirmi bu ses ne olabilir diue sordum
yok hocam ssd var
tamam ekran kartı ilk güçte dönüyor bendede var coil whine bendede geliyor ses sonra gidiyor aynı şekil kapatırkendehocam yeni aldim pc yi daha 3 4 ay oldu aklimdan dahi gecmiyor bozulmus olmasi
öylryse iyi ancak masaustundeyken hatta pc acilir acilmaz oluyor yuk altindaykrn degil
psu ya yuk nasil bindiriliyor hocam furmark var pc de ordan yapiliyormuhocam fısss diye bi ses değilmi o psu dan geliyor coil whine.
hatta şöyle deneyin bi yük bindirin sonra yükü geri çekin ses farkları olacaktır.
işte bende gitmiyor hocam pc acik oldugu her saniye var bu sestamam ekran kartı ilk güçte dönüyor bendede var coil whine bendede geliyor ses sonra gidiyor aynı şekil kapatırkende