ItsWisehan
80+

- Reaksiyon skoru
 - 14

O zaman boşver de kaç tb ssd aldın nası sorun yaratmaz la 8tb nvme mi aldın hacıbilmiyorum valla depolama olarak sıkıntım yok zaten kalabilir

O zaman boşver de kaç tb ssd aldın nası sorun yaratmaz la 8tb nvme mi aldın hacıbilmiyorum valla depolama olarak sıkıntım yok zaten kalabilir
hacı şöyle gösteriyimO zaman boşver de kaç tb ssd aldın nası sorun yaratmaz la 8tb nvme mi aldın hacı
Vay a. Adamın eski birimi yarım terabayt diğer yarımını kullanmamış bilehacı şöyle gösteriyim Alıntıyı görüntüle
eski birim dışında diğer ikisi 12 13 yıllıktır allah bilir ama işimi görüyo sıjfosdfVay a. Adamın eski birimi yarım terabayt diğer yarımını kullanmamış bile
şdjdğmdisejdğ bende 1 tane 1tb m2 var bir oyun yükleyim diye diğer oyunu siliyom adobe programlarını kurdum %40ı gitti diskineski birim dışında diğer ikisi 12 13 yıllıktır allah bilir ama işimi görüyo sıjfosdf
valla şu 2 tb aldım kafam rahat gta rdr valo cs her türlüsünü indirmeye başladım yeter sil sil bir yere kadarşdjdğmdisejdğ bende 1 tane 1tb m2 var bir oyun yükleyim diye diğer oyunu siliyom adobe programlarını kurdum %40ı gitti diskin