Neler Yeni

PC açılışta sorun çıkıyor

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kuzey
işlemci ve ssd değişikliği sonrası PC’de görsel’dekş sorunla karşılaştım ve açılmıyor şuan’da

R5 3600’den R5 5600 geçtim ve montajı yapan kişi ekranın gelmediğini taktığın’da ekranın gelmediğini ve yeni bios attığını söyledi yaklaşık 5 gündür kullanıyor bir iki defa bu ekrandayken geç açıldı ama şuan’da hiç ekran gelmiyor

Yeni bios atmasının sebebi ankartımın bios eski olduğu içinmiş yeni işlemciyi taktığın’da görüntü gelmemiş ve bios atınca düzelmiş

Bu sorunu nasıl düzeltirim ne kaynaklı olabilir?

Ekler

• IMG_5178.jpeg
    IMG_5178.jpeg
    440.3 KB · Hit: 43

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Tuğra Yıldız
otomatik onarim genellikle windows dosyalari bozuldugunda oluyor biosa girebiliyorsan format at.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
MURAT GÜLLÜ
Sistem dosyaları zarar görmüş. Format atarak / bilmiyorsan bilen birisine attırarak sorununu çözebilirsin.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Taktığı ssd bad sectorlü olma ihtimali var.

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kuzey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taktığı ssd bad sectorlü olma ihtimali var.
IMG_5180.jpeg

Amazon’dan aldım bunu 1 TB olanının taktığı ssd bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem dosyaları zarar görmüş. Format atarak / bilmiyorsan bilen birisine attırarak sorununu çözebilirsin.
bilgisayarcı parçaları takıp Windows attı bugün götürdüm yine bakalım ne yapacak

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
o zaman ssd gormez buyuk ihtimalle.
Çok yaşadım. Görür çalışır açılır kullanırsın ama beklenmedik yerde mavi ekran verir kapanıp açılır onarım başlatır. Kısır döngüye girer.

Alıntıyı görüntüle
Amazon’dan aldım bunu 1 TB olanının taktığı ssd bu

bilgisayarcı parçaları takıp Windows attı bugün götürdüm yine bakalım ne yapacak
Başka bilgisayara tak ssd yi ve tarama yap.

HD tune programı var. O programda Error scan bölümü var. Bad sector taraması yapıyor. Bi dene istersen.

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kuzey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yaşadım. Görür çalışır açılır kullanırsın ama beklenmedik yerde mavi ekran verir kapanıp açılır onarım başlatır. Kısır döngüye girer.

Başka bilgisayara tak ssd yi ve tarama yap.

HD tune programı var. O programda Error scan bölümü var. Bad sector taraması yapıyor. Bi dene istersen.
Yine aynı sorun oluyor çok geç açılıyor ve şimdi yeniden başlat dediğim’de ekran gelmiyor komple kapatıp açmam gerekiyor ve ilk açılışta bu ekran çıkıyor

Ekler

• IMG_5191.png
    IMG_5191.png
    1.8 MB · Hit: 9

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yine aynı sorun oluyor çok geç açılıyor ve şimdi yeniden başlat dediğim’de ekran gelmiyor komple kapatıp açmam gerekiyor ve ilk açılışta bu ekran çıkıyor
Ssd rahmete kavuştu sanırım. Başınız sağolsun.

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kuzey
merak ettiğim bir şey var ben 3600 den 5600 geçtim bios güncel değilse ekran gelmez mi çünkü öyle diyip bios güncelledi sorun neden kaynak anlamadım
( parçaları takmak ve için ve bios güncellemek için 1500 TL aldı )
Bugün götürdüğüm’de yüklemiş olduğum oyundan kaynaklı hata olduğunu ve kullanıcı hatası diyip 750 TL daha aldı yarın tekrar götüreceğim ve düzeltmezse ve para isterse geçmiş olsun

Ssd rahmete kavuştu sanırım. Başınız sağolsun.
Ssd sıfır ve işlemleri yapan kişi bir ekran gösteri sistemsel bir hata olmadığına dahil en üst kısım donanımın aldığı puan gözüküyordu

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
merak ettiğim bir şey var ben 3600 den 5600 geçtim bios güncel değilse ekran gelmez mi çünkü öyle diyip bios güncelledi sorun neden kaynak anlamadım
( parçaları takmak ve için ve bios güncellemek için 1500 TL aldı )
Bugün götürdüğüm’de yüklemiş olduğum oyundan kaynaklı hata olduğunu ve kullanıcı hatası diyip 750 TL daha aldı yarın tekrar götüreceğim ve düzeltmezse ve para isterse geçmiş olsun

Ssd sıfır
Sıfırsa garantisi varsa servise götür iade etsinler kardeşim ne uğraşıyon artık.

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kuzey
Sıfırsa garantisi varsa servise götür iade etsinler kardeşim ne uğraşıyon artık.
Amazon’dan aldım ama alalı 1 yıl oldu ama hiç açmadım 1 yıldır paketin’de duruyordu 3 Ocak 2024 almışım

Top Bottom