Pc Açiliyor Ekran Gelmi̇yor

Arif01

80+
Reaksiyon skoru
16
pc başlat dügmesine basıyorum açılıyor 10 sn sonra geri kapanıyor açıyom kapanıyor sonra belli deneme sonrası açılıyor bu sefer ekran gelmiyor kapatıyorum herşeyi söküp geri takıyorum olmuyor sonra kapalı pc kendiliğinden açılıp ekran geliyor bu seferde AMERİCAN MEGATRENDS PRESS F1 hatası geliyor açılıyor sorun nedir.

Sen onu fena bozmuşsun gibi. Tamire götür en iyisi. Bizim tavdiyelerimizle düzelecek gibi durmuyor.

Hocam merak ettim de bios pili ne ve nerede
Bios pili şu demek dostum eğer biosdan bi ayar yaptın diyelim bu hatalı bir ayar oldu resetlemek istiyorsun o zaman ise anakart üzerinde olan pilli çıkarıyorsun ve 5 dk bekliyorsun tekrar takıyorsun bu sayede bios ayarlarını sıfırlamış yani fabrika ayarına dönderiyorsun.

Ne demek dostum her zaman :)
reis dün düzeldi bugün tekrardan başladı sabahları açamıyorum aynı sorun geliyor tekrar ram'ları çıkarınca çalışıyor uzun süre geri takınca açıyom kapanıyor tekrar

reis dün düzeldi bugün tekrardan başladı sabahları açamıyorum aynı sorun geliyor tekrar ram'ları çıkarınca çalışıyor uzun süre geri takınca açıyom kapanıyor tekrar
Ramlerin sokete girdiği yerleri yumuşak bir silgi ile silermisiniz.

Geri