aynı sorunu bozuk işlemcide yaşadımArkadaşlar merhaba bugün bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılıyor fanlar vs. Dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor keza klavye ışığda yanmıyor sorun nedir sizce
Memtest ile ramleri kontrol et. İşlemci kolay kolay bozulmaz ve bozuk gibi durmuyor. Pc yi bi temizle ardından psu yu kontrol et başka pc deArkadaşlar merhaba bugün bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılıyor fanlar vs. Dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor keza klavye ışığda yanmıyor sorun nedir sizce
daha önce herhangi bir değişiklik yaptın mı veya bilgisayarın buna maruz kaldı mı?Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılıyor fanlar vs. Dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor keza klavye ışığda yanmıyor sorun nedir sizce
Son konuma bakar mısın monitöre alakalı.daha önce herhangi bir değişiklik yaptın mı veya bilgisayarın buna maruz kaldı mı?
Dün kişisel bilgisayarımı işyerine getirdim orda çalıştırdım akşama kadar sonra akşam eve getirdim monitörüme bağladım her şey calissiyor fakat ne ekranda goruntu var nede klavyemde ışıkdaha önce herhangi bir değişiklik yaptın mı veya bilgisayarın buna maruz kaldı mı?
Hocam açılmıyor ki nasıl test yapicamMemtest ile ramleri kontrol et. İşlemci kolay kolay bozulmaz ve bozuk gibi durmuyor. Pc yi bi temizle ardından psu yu kontrol et başka pc de
Farklı parçalar koyup demeyeceksin mecburen hocamDün kişisel bilgisayarımı işyerine getirdim orda çalıştırdım akşama kadar sonra akşam eve getirdim monitörüme bağladım her şey calissiyor fakat ne ekranda goruntu var nede klavyemde ışık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam açılmıyor ki nasıl test yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartının yanma veya bozulma ihtimali varmıdır ?