celo.tokat
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Soğutucu tam olarak oturmadığında da bu hata oluyor am4 soketli anakartlarda anakartin arka metali sabit değil doğru yönde taktığına emin misin
Yinede destek vermeye çalıştığın için teşekkür ederim, bu arada işlemciyi söktüm ve pinlerde de herhangi bir bozulma olmamışaklıma başka bir şey gelmedi gerçekten![]()
rica ederim de hani durduk yere böyle yapması çok ilginç işlemcide sorun yok , ram de yok , e kabloyu da ekran kartın takmışsın çok ilginç.Yinede destek vermeye çalıştığın için teşekkür ederim, bu arada işlemciyi söktüm ve pinlerde de herhangi bir bozulma olmamı
Yönüne hiç dikkat etmedim birdr öyle deniyeyim birde aldığım soğutucunun clips leri yuvalara denk gelmiyor vidaları biraz gevşetip öyle takabiliyorum ve ardından sabitliyorum. Senin dediğinide yani arka kısımdaki metal plakayı ters çeviripte de deniyeyimSoğutucu tam olarak oturmadığında da bu hata oluyor am4 soketli anakartlarda anakartin arka metali sabit değil doğru yönde taktığına emin misin
Evet evet durduk yere sorun olması çok ilginç, anlayamadım bende.rica ederim de hani durduk yere böyle yapması çok ilginç işlemcide sorun yok , ram de yok , e kabloyu da ekran kartın takmışsın çok ilginç.