Z Zortugu 80+ Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ahmet tuna demir 29 Haziran 2023 #1 İşlemciyi temizlemek için pc yi söktüm sonra geri taktım pc açılmıyor nedeni ne olabilir kabloları kontrol nedeni bulamadım
İşlemciyi temizlemek için pc yi söktüm sonra geri taktım pc açılmıyor nedeni ne olabilir kabloları kontrol nedeni bulamadım
A ahmet hüda bal 80+ Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 414 Dahası Reaksiyon skoru 94 İsim ahmet hüda 29 Haziran 2023 #2 Zortugu yazmış: İşlemciyi temizlemek için pc yi söktüm sonra geri taktım pc açılmıyor nedeni ne olabilir kabloları kontrol nedeni bulamadım Devamı için tıklayın... işlemciyi yerinden çıkardın mı
Zortugu yazmış: İşlemciyi temizlemek için pc yi söktüm sonra geri taktım pc açılmıyor nedeni ne olabilir kabloları kontrol nedeni bulamadım Devamı için tıklayın... işlemciyi yerinden çıkardın mı
jeff123can 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1,617 Dahası Reaksiyon skoru 729 Konum Anonim İsim Anonim 29 Haziran 2023 #3 ramları çıkar uçlarını silgiyle hafifçe sil geri tak...