Çözüldü✓ PC AÇILMIYOR YARDIM...

Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar dün işlemcinin 3-4 pini yamulmuştu bugün pinleri düzeltip kasaya taktım termal macunu sürüp stok soğutucuyu yerleştirdim. Pcnin başlatma tuşuna bastığım zaman hiç bir geri tepki olmuyor. Ama anakarta güç geliyor mikrofonu taktigim zaman ışığı yanıyor. Acaba problem işlemcide mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar dün işlemcinin 3-4 pini yamulmuştu bugün pinleri düzeltip kasaya taktım termal macunu sürüp stok soğutucuyu yerleştirdim. Pcnin başlatma tuşuna bastığım zaman hiç bir geri tepki olmuyor. Ama anakarta güç geliyor mikrofonu taktigim zaman ışığı yanıyor. Acaba problem işlemcide mi?
Başlatma tuşu kısmında bir sorun olabilir mi

İşlemcidir hocam düzeltirksn zarar gelme ihtimali çok yüksek.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başlatma tuşu kısmında bir sorun olabilir mi
olamaz kanka anakart çalışıyorsa nası sorun olacak dalgamı geçiyorsun işlemcinin pinlerine zarar vermişsin

İşlemcidir hocam düzeltirksn zarar gelme ihtimali çok yüksek.
hocam elimde termal macun yok şuan pinleri tekrar kontrol için işlemciyi tekrardan söksem termal macunsuz çalışıyor mu diye denesem olur mu?
olamaz kanka anakart çalışıyorsa nası sorun olacak dalgamı geçiyorsun işlemcinin pinlerine zarar vermişsin
hocam elimde termal macun yok şuan pinleri tekrar kontrol için işlemciyi tekrardan söksem termal macunsuz çalışıyor mu diye denesem olur mu?

2-3dk açılıp açılmadığını test edip kapat ısınıp zarar verme ihtimali çok gerçi 100 dereceyi geçerse kendi kapanıd

kanka termal macun ile bir alakası yok daha beter edersin işlemciyi komple yakarsın

pinlerin resmini atın belki düzeltirken pinlerden bir tanesine zarar gelmiş veya hala yamuk olabilir.

sadece 1 dk açılıp açılmadığını bakıp tekrar kapatacagim işlemciyi kontrol için bir sıkıntı olur mu?
kanka işlemci dediğin hassas bir şey yanma ihtimali yüksek ama sen yanma ihtimalini göze alıyorsan sen bilirsin 1dk bile olsa işlemciyi termal macunsuz çalıştırmak çok riskli

kanka işlemci dediğin hassas bir şey yanma ihtimali yüksek ama sen yanma ihtimalini göze alıyorsan sen bilirsin 1dk bile olsa işlemciyi termal macunsuz çalıştırmak çok riskli
üstünde hala termal macun var ben şimdi işlemciyi yerleştirip üstüne fanı taksam olur mu?

Hocam o dediğiniz amdnin eski işlemcileri için geçerliydi şimdi sistem otomatik korumaya geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,318
Üyeler
195,336
Son üye
Blozny
Geri