Neler Yeni

Pc açılmıyor yardımcı olur musunuz?

ridvan k

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

En basiti bilgisayarı kapattıktan sonra bios pilini çıkarıp takmak gibi duruyor
Bios pilini cıkarıp taktım

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Tarifdeki gibi gücü kesip beklediyseniz olması gerekirdi aslında anakart kılavuzunuzda sıfırlama ile ilgili neler var kontrol edebilirsiniz yada modeli İnternete yazıp bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Binici
CMOS başlığını çıkartıp 2 dk sonra takman gerek biosu komple resetlicek ondan sonra sata kablolarını çıkar tekrar tak pcyi yeniden başlat bios ayarlara gir tarih saati güncelle ondan sonra 100% düzelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MamiTheHL1
Sata modunu raid olarak ayarlamış olabilir misin? Onu ahci yapıp dene.

eyyup.cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eyyüp
Arkadaslar pc de bu ekran var acamiorm f1 bassamda herhangi bir tepki yok
Anakart pilini cikarip taktım
Iki adet m2 vardi bi tanesini de cikardım hala durum aynı sonuç
Anakartın garantiye gitmesi lazım bende de aynı sorun vardı kurulumu ancak fabrika yapıyor garantin varsa değişim yaparlar

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Anakartın garantiye gitmesi lazım bende de aynı sorun vardı kurulumu ancak fabrika yapıyor garantin varsa değişim yaparlar
Yok artık. Bios sıfırlamak o kadar zor değil arkadaşlar, sadece doğru yaptığınızdan emin olun. Bios ayarlarıyla oynayan herkesin en az 100 lerce başına gelmiştir bu olay zaten

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
CMOS başlığını çıkartıp 2 dk sonra takman gerek biosu komple resetlicek ondan sonra sata kablolarını çıkar tekrar tak pcyi yeniden başlat bios ayarlara gir tarih saati güncelle ondan sonra 100% düzelecek
Klavyenin çalıştığından eminmisin klavye farklı bir USB portuna takıp dene normalde o ekranda birşeye basarken tepki vermesi lazım.

ridvan k

80+ Bronze
Klavyenin çalıştığından eminmisin klavye farklı bir USB portuna takıp dene normalde o ekranda birşeye basarken tepki vermesi lazım.
Evet sorunu dün gece çözdum gecen indirimlerde aldığimiz aliexpresten klavyede idi f1 tusu calismiordu

brsokcu

80+ Bronze
Evet sorunu dün gece çözdum gecen indirimlerde aldığimiz aliexpresten klavyede idi f1 tusu calismiordu
tam bunu yazmak için gelmiştim. Bilgisayar açırken girdiğin tuş ile buradaki tuş farklı olur zaten. Bu ekranda her zaman f1 tuşudur. Klavyenin gecikmeli çalışmasından da belliydi zaten.

umutgenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutgenc
Klavye Bluetooth olduğunda da bu ekranı geçemiyorsun.

Top Bottom